WEDDING CAKE INSPO

Posted i: WEDDING

Det er jo vanvittigt, så meget man skal tage stilling til, når man skal holde et bryllup. Hvilke servietter skal der dækkes op med, hvilken farve skal blomsterne være, og hvordan skal kagen se ud? Det er bare nogle af de ting, som jeg har skulle tage stilling til de sidste par uger.

For mig ligger det hele i detaljen. Det er de små ting, der til sammen gør hele forskellen.

Med hensyn til kagen, synes jeg at det var svært. Eller jeg vidste godt hvordan, at jeg godt kunne tænke mig at den skulle se ud, men at få ideen fra mit hoved og over til den italienske konditor. Det har været svært! Pinterest har helt sikkert været en uvurderlig hjælp.

Ovenfor har jeg samlet et udpluk af de kager, som jeg har set på. Det giver også et indblik i hvor forskellige man kan lave sådan nogle kager. For folk der ikke planlægger bryllup lige nu - eller for andre, der ikke går så meget op i detaljerne som mig, kan det måske virke mærkeligt, at gå så meget op i en kage, men for mig handler det ikke om kagen, men om alle de små ting, der til sammen udgøre de perfekte rammer for et bryllup. Jeg er fan af af at gøre hver dag til en fest og bruge hver en anledning til at fejre livet. Jeg tror næppe, at man finder en bedre anledning (ok måske når man får børn, men ellers) til at fejre noget som helst. Derfor er jeg også gået all in.

Detaljerne betyder meget for mig i planlægningen, men jeg kender også mig selv godt nok til at vide, at farven på kagen måske ikke betyder alverden på selve bryllupsdagen. Der er det naturligvis kærligheden og selskabet, der er alt afgørende. Så er det bare en bonus, hvis omgivelserne er estetiske og smukke.

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer