VIND SKRÆDDERSYET HUDPLEJE FRA TRUE NORTH

Posted i: GIVEAWAY

Bag låge nummer 15 i min pakkekalender gemmer sig nogle super lækre produkter fra True North. True North er et dansk brands, der drives med en filosofi om at hudpleje skal tilpasses den enkeltes behov. Derfor har de samtidig udviklet en app (SkinCoach), der kan scanne din hud og fortælle dig, hvilke udfordringer du har med din hud - og dermed også hvor du bør sætte ind, for at pleje din hud bedst muligt.

Dagens vinder kan se frem til at vinde en pakke fyldt med produkter, skræddersyet til netop vinderens behov. Vinderen skal blot downloade appen, scanne sit ansigts og se hvilke produkter appen anbefaler. Som man kan se nedenfor, så har min hud virkelig brug for ro og fugt. Derfor er det dé produkter jeg bruger for tiden, men måske du trænger mere til at sætte ind overfor fedttørhed eller begyndende rynker? Uanset hvad kan dagens vinder være sikker på, at få nogle produkter, der vil passe til lige netop hendes hud.

Appen er virkelig god, for den kan også bruges selvom man ikke ønsker at købe True Norths produkter. Det er en god måde at holde øje med hvad ens hud trænger til - og samtidig en god måde at teste på, om hudens tilstand så også forbedres når man bruger sine produkter. Man skal blot sørger for altid at scanne huden når man står op og inden man vasker eller tilfører nogle cremer. På den måde får man det bedste grundlag at sammenligne sin huds udvikling på.

Vinderen kan se frem til at forkæle sin hud med en Body Lotion, en dag creme, en nat creme, en eye gel, en hånd creme, et serum, en rensemælk og en tonic. Pakken har en samlet værdi på mere end 2300 kr.

For at deltage i konkurrencen om de lækre producer fra True North skal du:

1. Følge @josephinehelbrandt på Instagram

2. Følge @truenorthskincare på Instagram

3. Like billedet på min IG og tagge tre veninder, som du også mener bør deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes den 30/12 og får direkte besked.

Held og lykke :-)

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

Jane Vibeke tvede
,
Jeg vil elske at vinde den forkælelse 🎁følger alle steder👍Håber juleheld er med mig 🎁ønsker glædelig jul
Maria Larsen
,
Årh så vildt lækker en præmie ❤️
Gitte Frigaard
,
Fantastisk
Gitte Frigaard
,
Fantastisk