VIND SKINDJAKKE FRA MUNDERINGSKOMPAGNIET

Posted i: GIVEAWAY

Hvad er mere cool en fed skindjakke? Jeg har selv skabet fyldt med dem, og jeg elsker hvordan de kan være med til at pifte et helt outfit op. Jeg bruger mine i foråret som jakke, men også her om vinteren, hvor de fungere godt for mig, når det er for koldt til korte ærmer eller toppe. Så er en skindjakke perfekt at bruge i stedet for en cardigan.

Bag låge nummer 19 i min store pakkekalender, gemmer sig en skindjakke fra Munderingskompagniet. Jakken som kan du se på billederne ovenfor har en værdi af 2500 kr og er lavet i det lækreste skind. Mange af mine skindjakker er fra Munderingskompagniet, og jeg er super glad for dem. De sidder godt, er behagelige at have på og så er det virkelig en god kvalitet, som betyder at jakkerne holder sig pæne længe.

Munderingskompagniet laver bl.a. skindleggings, og dem bor jeg nærmest i. Du kan læse mere om MDK ved at besøge deres website - her.

For at deltage i konkurrencen om den fine jakke skal du:

1. Følge @josephinehelbrandt på Instagram.

2. Følge @munderingskompagniet og @cphfashionpeople på Instagram.

3. Like billedet og tagge tre veninder, som du også mener bør deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes den 30/12 og får direkte besked. Alle 24 vindere af min pakkekalender offentliggøres også her på min blog. Husk at du kan nå at deltage i alle 24 konkurrencer helt frem til den 30/12 kl. 12.00

Glædelig jul.


// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

Gitte Frigaard
Gitte Frigaard,
Fantastisk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229