VIND SKIN ROLLER + HUDPLEJE FRA SWISS CLINIC

Posted i: GIVEAWAY

Bag dagens pakkekalender-låge gemmer sig et perfekt kit til dig, der gerne vil have en smuk hud og måske ikke så tit kommer ud og får en professionel ansigtsbehandling. Med det her lækre sæt fra Swiss Clinic kan du nemlig udfører en professionel ansigts- og kropsbehandling på dig selv, hjemme på dit eget badeværelse.

Pakken indeholder en 'Skin Roller 3 i 1' Skin Rollers kaldes også for mikronålsbehandling og er for dig, som ønsker at få det maksimale ud af din hudpleje. På rollen sidder et lille hjul med en masse nåle. Nålene rulles henover huden og påfører små kontrollerede 'skader.' Huden tror så straks, at den er 'gået i stykker' og går derfor igang med at reparerer sig selv. Det giver en utroligt smuk og ensartet hud - men inden huden når at lukke de små huller, man laver med rullen, så skabes nogle små kanaler ned i huden, som gør at de produkter man bruger efterfølgende trænger meget bedre og længere ned, og dermed virker bedre.

3 i 1-sættet indeholder en rulle med nåle på 0,2 mm til ansigtet. Den kan bruges hvis det er første gang du bruger en skinroller, eller omkring øjenomgivelserne. Den indeholde også en rulle med 0,5 mm til ansigtet og en 0,5 mm til kroppen. Den virker nemlig også rigtig godt mod eksempelvis appelsinhud. Sammen med 3 i 1 rolleren føler også en anti bakteriel spray til at rense rullen med.

Det er meget vigtigt at huske, at det ikke er alle produkter, der er skabt til at komme dybere i huden, og derfor skal man bruge nogle særlige hudplejeprodukter sammen med sin skin roller. De produkter, har du selvfølgelig også mulighed for at vinde i dag ;-)

Sammen med 3 i 1-sættet følger nemlig også en Rejuvenating Serum, som er et beroligende og fugtgivende serum, som indeholder en masse aktive ingredienser, der genskaber hudens naturlige fugtbalance og stimulere hudens naturlige kollagen dannelse. Den er specielt udviklet til brug efter en behandling med skin roller.

Den heldige vinder kan også se frem til en Night Creme Anti Age. Jeg bruger selv min skin roller inden sengetid, fordi man godt kan blive lidt rød. Den her lækre natcreme er fyldt med ingredienser, der hjælper med at formindske fine linker og for tidlig ændring. Otte forskellige typer af hyaluronsyre trænger dybere ind i huden og bidrager dermed til at fugte og forbedre hudens fasthed og glans.

Sidst men ikke mindst har du mulighed for at vinde en 'Face Dry Mask.' Face Dry Mask er en tør maske, som kan anvendes tre gange. Masken har en patenteret vandfri teknologi og indeholder hele 87% aktive ingredienser, som desuden virker i hele otte timer efter behandlingen.

Brug masken 15 minutter om dagen for at reducere rynker og fine linjer. Samtidig tilfører masken fugt og giver huden et yngre udrense og en jævnere hudtone. Masken kan også bruges som et boost inden særlige lejligheder, for at få en øjeblikkelig glød og glans i huden.

Jeg er selv blevet virkelig glad for at bruge produkterne, og allerede efter få dage med min skin roller, serum og natcreme, kan jeg se en tydelig positiv forskel i min hud. I starten er det lidt nervepirrende at kører nåle henover huden, men så snart man har gjort det et bar gange, og ser at det ikke giver andet end hamrende smuk hud, så bliver man mere og mere modig ;-) Jeg er i hvert fald blevet kæmpe fan!

FOR AT DELTAGE I KONKURRENCEN SKAL DU:

For at vinde den lækre pakke fra Swiss Clinic til en værdi af 2405 kr. skal du:

1. Følge @josephinehelbrandt på Instagram.

2. Følge Swissclinic_danmark på Instagram.

3. Like billedet på min IG og tagge tre veninder, som du mener også bør deltage i konkurrencen.

Held og lykke :)

Alle vinderne af de 24 konkurrencer, offentliggøres den 30/12. Vinderne får også direkte besked!

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

KerinTobanelli
KerinTobanelli,
Done! Glæder mig <3
nouw.com/kerintobanelli
Gitte Frigaard
Gitte Frigaard,
Fantastisk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229