VIND SELF TAN PRODUKTER FRA ST. TROPEZ

Bag dagens låge gemmer sig en perfekt kit til alle os, der er trække af den blege vinterhud ;-) I dag har du nemlig mulighed for at vinde hele fem produkter fra det anerkendte self tanning brand St. Tropez.

St. Tropez er verdens førende mærke i selvbruner. Mange af deres produkter har vundet priser, og de får særligt ros for, at produkterne ikke lugter af selvbruner. Hverken under påføring, mens farven arbejder eller bagefter.

Der er mange der er bange for at bruge selvbruner, og måske er det forståeligt nok. Hvis man ikke gør det ordenligt, kan det virkelig se forfærdeligt ud! Jeg synes, at St. Tropez produkter er super nemme at bruge, og jeg med dem undgår jeg at lave pletter eller kanter, som får min tan til at se unaturlig ud.

Den heldige vinder af dagens pakke kan se frem til at vinde en 'Everyday Bodylotion' som er en fugtgivende selvbruner, der langsomt giver en mild farve. En 'Everyday tinted Moisturiser + Primer', der kombinere hudpleje og makeup. Det er en selvbruner, som samtidig giver fugt, forhindre tilstoppede porer og som giver en synlig glans til huden, når den bruges som primer under din makeup.

I pakken finder du også en 'Self Tan Purity Bronzing Water Mousse,' som er en vandbaseret self tan mousse, der giver din hud ekstra glød. En 'Self Tan Bronzing Water Gel,' der også er vandbaseret og fuld af Pentavitin og Hyaluronsyre. Det betyder, at den fugter i op til 72 timer, og bidrager til at farven holder længere. Farven viser sig på kroppen efter 4-8 timer.

Sidst men ikke mindst indeholder pakken en 'Bronzing Water Face Mist', som er en revitaliserende mist, der hjælper med at binde selvbruner-ingredienserne til huden, så farven holder længere. Misten indeholder også hyaluronsyre og pentavitin, som fugter huden og giver en frisk glød.

For at deltage i konkurrencen om den lækre pakke skal du:

1. Følge@josephinehelbrandt på Instagram.

2. Like billedet på min IG og tagge tre veninder, som du mener også bør deltage i konkurrencen.

Jeg trækker en tilfældig vinder den 30/12 :-)

Held og lykke!

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

Maria Larsen
,
Så lækkert ❤️