VIND MOLECULE PARFUME OG LUKSUS HUDPLEJE

Posted i: GIVEAWAY

Bag låge nummer 14 i min store pakkekalender, gemmer sig min absolutte yndlings parfume, nemlig Molecule 01! Den dufter fuldstændig fantastisk og holder hele dagen. Sammen med parfumen følger to super lækre hudpleje produkter fra Skyn Iceland, som med udgangspunkt i rene, naturlige og vegansk ingredienser fra Island behandler forskellige problemer som stresset hud kan medfører. Det gælder bl.a. hurtig aldring af huden, voksen-akne, irritation, tørhed, hyperpigmentering og en kedelig hudtone.

Det første produkt er en Icelandic Youth Serum som indeholder en helt særlig antioxidant, der er udledt fra mikroalger på Island og er en af de mest virkfulde antioxidanter der findes. Den her serum hjælper til at forhindre stress-relaterede tegn i huden og beskytter samtidig huden mod skader forårsaget af UV-stråling, som eksempelvis hyperpigmentering. Derudover tilfører den en masse fugt og booster dannelsen af hudens naturlige kollagen.

Det andet produkt er en Arctic Face Oil som fugter huden og forsegler fugt, for at genopbygge balancen i huden. Den hjælper samtidig til at nære, beskytte og rolige huden.

Begge produkter er super lækre, og kan varmt anbefales.

Parfumen har en værdi af 800 kr, og sammen med de to produkter fra SKYN ICELAND har hele pakken en samlet værdi af 1420 kr.

For at deltage i konkurrencen om de lækre sager skal du:

1. Følge @josephinehelbrandt på Instagram.

2. Følge @nordbrands på Instagram.

3. Like billedet på min IG og tagge tre veninder, som du mener også bør deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes den 30/12 og får direkte besked!

Held og lykke :-)

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

Related posts