VIND LUKSUS SOLBESKYTTELSE FRA COOLA

Posted i: GIVEAWAY

Tiden er kommet til, at jeg skal sætte gang i konkurrencen om et hav af absurd lækre solprodukter fra COOLA. Jeg rejser meget, har boet i Vietnam i knap 1,5 år og går generelt meget op i at passe på min hud - også i solen. Derfor har jeg efterhånden prøvet rigtig mange forskellige solprodukter. Hvis du er fast læser her på bloggen, så ved du godt, at min intense test af alle verdens solprodukter (sådan følelse det i hvert fald) har hørt til, at jeg har fundet et brand, som jeg virkelig sværger til. COOLA!

Jeg synes simpelthen ikke, at der findes nogle andre produkter på markedet, der på nogen måde nærmer sig COOLA. Produkterne er SÅ nemme at bruge, de dufter fantastisk, forkæler min hud med fugt, efterlader ingen mærker på mit tøj og holder længe. Jeg ELSKER de produkter. Derfor holder jeg mig også en lille fest over, at jeg har mulighed for at forære en heldig læser, en hel kasse fyldt med de lækreste COOLA-produkter.

Bag dagens kalenderlåge gennem sig nemlig en pakke med intet mindre end otte produkter fra COOLA til en værdi af 2072 kr. Pakken indeholder en Classic Body SPF 30 Plumeria, en Mineral Liplux Firecracker, en Mineral Liplux Tan Line, en ER+ Radical Recovery After-sun lotion, en Mineral Face SPF 20 Lotion tinted Rose og 3 X Body Continuous Spray.

Særligt sidstnævnte synes jeg er et mirakel. En solcreme på spay, der ikke skal smøreres ud med hænderne, som holder længe og som gør, at det kun tager to minutter at få hele kroppen smurt ind i solbeskyttelse. Det kan den heldige vinder godt se frem til ;-)

For at deltage i konkurrencen om de lækre produkter skal du:

1. Følge@josephinehelbrandt på Instagram.

2. Følge @coola_dk på Instagram.

3. Like billedet på min IG og tagge tre veninder, som du mener også bør deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes den 30/12 og får direkte besked! Husk at du kan nå at deltage i alle 24 pakkekalender-konkurrencer helt frem til den 30/12 kl. 12.00 :-) Glædelig jul!

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer