VIND HAIR VOLUME + SKIN CARE KOSTTILSKUD FRA NEW NORDIC

Posted i: GIVEAWAY

Så er det blevet tid til at åbne låge nummer seks i min store pakkekalender, og i dagens pakke har du mulighed for at vinde nogle af mine personlige favoritter. Jeg har nemlig i samarbejde med New Nordic samlet mine yndlings beauty-kosttilskud, som har gjort en synlig forskel for mig.

New Nordic arbejder ud fra filosofien om 'Beauty From Within' - altså skønhed indefra, og det åbenlyse faktum, at man selvfølgelig er nødt til at sikre sig, at få de rigtige vitaminer og mineraler ind i kroppen, for at kunne stråle ud ad til. Der findes efterhånden et hav af kosttilskud, der lover smukkere hud, hår og negle, men New Nordic er ikke en 'modedille.' De har eksisteret siden 1990 og har efterhånden også vundet priser for flere af deres produkter. Bl.a. har deres 'Hair Volume' tablet fundet 'Inner Beauty' prisen til Danish Beauty Awards i år.

Jeg har selv oplevet rigtig gode resultater med både New Nordic Hair Volume, som har gjort mig hår mere slidstærkt og dermed både længere og tykkere, men også med New Nordic Collagen Filler, som er et kollagen tilskud, der skal mindre linjer og rynker i huden. Efter jeg er begyndt at tage Collagen Filler kan jeg holde mine små tørhedslinjer i skak og hos min mand, der lige er et par år ældre., er rynker blevet mindre og det meste af af hans pigment er forsvundet.

Man skal selvfølgelig tage tilskudende i en længere periode for at opleve resultater. Jeg har taget begge tilskud i et årstid og kommer formegentlig aldrig til at stoppe med at tage det igen.

I dagens pakke kan du vinde et halvt års forbrug af New Nordic Hair Volume og 3 måneders forbrug af New Nordic Skin Care Collagen Filler, men du vinder også tre måneders forbrug af den helt store nyhed New Nordic Skin Care Hyaluron Active, som med fordel kan tages sammen med New Nordic Collagen Filler. Hyalyron Active bidrager til at reducere rynker, giver huden mere glød og så fugter den indefra. Hele pakken har en samlet værdi af 2305 kr.

Hvis du er så heldig, at du endnu ikke lider af linjer eller rynker i ansigtet, så er pakken her bestemt stadig noget for dig. Husk at det er meget bedre at forebygge end at skulle 'renovere' og genopbygge. Det er også meget nemmere at skulle holde huden smuk, end pludselig at skulle til at arbejde for, at den bliver 'smuk igen.'

FOR AT DELTAGE I KONKURRENCEN SKAL DU:

For at deltage i konkurrencen om seks måneders forbrug af New Nordic Hair Volume + tre måneders forbrug af New Nordic Collagen Filler + tre måneders forbrug af New Nordic Hyaluron Active skal du:


1. Følge @josephinehelbrandt på Instagram.

2. Følge @newnordicdanmark på Instagram.

3. Skrive en kommentar til mit billede på Instagram, hvor du tagger tre veninder, som du også mener bør deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes den 30/12 og får direkte besked. Alle vindere offentliggøres også her på min blog.

Held og lykke :-)


// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

Maria Larsen
,
Lækker præmie ❤️