VIND GAVEKORT TIL 10 X HOLDTRÆNING HOS PILATES CPH

Engang var jeg typen, der ikke mente at Pilates var træning - nu er jeg typen, der ikke kan forestille mig et liv uden. Derfor er jeg også virkelig glad for, at jeg i dag har mulighed for at udlodde et gavekort til 10 x holdtræning hos PILATES CPH.

Jeg har trænet hos PILATES CPH i snart et år, og har aldrig haft bedre forståelse og fornemmelse for min krop. Hvis man tror at Pilates er udstrækning og mediation, så tager man fejl. Det er benhård træning, der får både ben, balder og mavemuskler til syre til, og som giver en enorm kropsbevisthed, der kan bruges i alle andre former for træning. Det er også med til at minimere skader, og så giver det simpelthen den bedste følelse i kroppen. En times pilates hos PILATES CPH, giver nærmest samme følelse i kroppen som en times rigtig god massage.

Hos PILATES CPH træner man altid på små hold. Det betyder, at der altid er tid og fokus på den individuelle, og de super dygtige instruktører er virkelig gode til at guide igennem øvelserne, så man laver dem rigtigt og dermed får det aller bedste ud af træningen. Jeg er selv sluppet af med kroniske smerter i ryggen, har fundet mavemuskler jeg ikke vidste, at jeg havde og fået en meget bedre fornemmelse for hvordan jeg passer bedst på min krop, både i hverdagen og når jeg træner andet end pilates.

Det er på alle måder en gave, at dyrke pilates hos PILATES CPH, og jeg kan virkelig varmt anbefale det! De har gratis intro-timer hver uge, så det er bare at melde sig til - det kan du læse mere om på deres website - her.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

For at deltage i konkurrencen om et gavekort på 10 x holdtræning hos PILATES CPH skal du:

1. Følge @josephinehelbrandt på Instagram2

2. Følge @pilatescph på Instagram

3. Like mit billede på IG og tagge tre veninder, som du mener også bør deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes den 30/12. Rigtig meget held og lykke :-)

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om