Vil du repræsentere Danmark ved af verdens største model konkurrencer?

Lige nu leder jeg efter en dansk repræsentant til den internationale modelkonkurrence Top Model Of The World. Og det kan blive dig! Det er ikke et krav at du allerede arbejder som model.

Den danske repræsentant kan se frem til en uforglemmelig oplevelse. Konkurrencen byder blandt andet på modeshows, photoshoots, gallamiddage med rød løber og sightseeing.

Undervejs i konkurrencen er deltagerne tæt fuldt af pressen og fans der vil have autografer og tage billeder. Derfor er det vigtigt at den danske repræsentant er åben, imødekommende og positiv.

Flybilletten til og fra Beijing skal den danske deltager selv betale (ca. 3000 kr) men derudover er alt betalt.

Konkurrencen vare fra d. 8/1 – 28/1 og finder sted i Qingdao – Kina

Krav for deltagelse:
Du skal være mellem 14-26 år
Du skal være min 170 cm høj
Have en slank krop
Være glad, positiv og imødekommende
Kunne rejse fra d. 8/1 – 28/1

Sådan ansøger du:
Vil du afsted til Kina og deltage i en af verdens største internationale modelkonkurrencer? Så send en ansøgning til Josephine@helbrandt.dk skriv “Top Model” i emnefeltet.

Din ansøgning skal indeholde følgende:
Navn
Alder
Bopæl
Telefonnummer
Mål: Højde, bryst, talje og hofte
En kort beskrivelse af hvem du er
Hvorfor vil du gerne repræsentere Danmark ved Top Model Of The World 2015?
5 billederne af dig selv. Gerne professionelle hvis du har, men ikke et krav. Min 1 billede skal være et fuld figur i bikini.

Online casting koster 150 kr. at deltage i. Når du har sendt din ansøgning modtager du en mail med instrukser omkring hvordan du betaler. Når pengene er modtaget, bliver din ansøgning sendt videre til bedømmelse.

Sidste tilmeldingsfrist er den 16/11 – 2014

Vi glæder os til at modtage sin ansøgning!

Nogen vil måske undre sig over at vi søger en dansk repræsentant til Top Model Of The World fordi vi i august under finalen på Queen Of Scandinavia kårede Mia Fabricius som vinder. Mia kan desværre, af personlige årsager ikke rejse. Vi leder derfor efter en ny pige der kan føre Danmark til tops ved den internationale konkurrence.

// Josephine

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer