VIL DU FORKÆLE DIG SELV I 2020?

Posted i: LIFESTYLE

I hele 2019 forkælede jeg mig selv med en times massage mindst en gang om måneden, og det er uden tvivl en luksus, som jeg vil tage med ind i 2020.


Jeg ELSKER at få massage, både fordi min krop har brug for det, men også fordi det giver et pusterum i hverdagen, hvor det kun handler om at slappe af og 'zoome ud.' Men det kan godt være en bekostelige affære, at skulle gå til massage så ofte - og omvendt kan de billige steder, nogle gange være noget man egentlig bare skal holde sig fra.

Jeg har i mere end 12 måneder nu gået hos Ny Liv Spa, og uanset hvem der har behandlet mig, så har jeg været virkelig glad for det. De har både klinik på Østerbro, Amager, Valby, Frederiksberg og ved Nørreport. Og lige nu har de et virkelig fint tilbud.

I deres tilbud lige nu, kan du købe 12 gange 45 minutter's massage for kun 2950 og dermed spare 3550 kr! Det giver kun 245 kr. pr gang og det er virkelig billigt! Massagen udføres med olie, og du kan selv bestemme hvilken olie det skal være, eller om du hellere vil masseres i chokolade! ;-)

Anyway, bare et lille tip herfra, nu hvor Ny Liv Spa, virkelig har valgt at holde udsalg :-)

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer