VEJEN TIL EN GLAT, SMIDIG OG FEJLFRI HUD!

Alle piger – i hvert fald alle dem jeg kender, har engang imellem problemer med deres hud. En knop der kommer frem et sted den ikke er velkommen, acne, rynker, picment eller måske noget helt femte. For et par uger siden besøgte jeg Anne Q Skinecare på Prinsessegade på Christianshavn, for at få en ansigtsbehandling inden min fødselsdag. Min travle hverdag havde forplantet sig som nogle små, irriterende knopper i min pande og dem ville jeg rigtig gerne have væk inden min store fødselsdagsfest. Jeg blev så uendeligt lykkelig for resultatet og jeg skrev også om det på min blog – det indlæg kan du læse her.

Fordi jeg blev så glad for den første behandling, har jeg nu valgt at prøve et helt forløb. Det består af seks behandlinger over seks-otte uger. Behandlingerne jeg får er en Dermolissage Silkpeel diamantslibning. Behandlingen indebærer en skånsom slibning af hudens øverste lag. Imens huden bliver slebet af fine diamanter, bliver der tilført et aktivt koncentreret produkt til din hud.

Jeg startede på kurforløbet i sidste uge og den første behandling går ud på at få renset huden helt igennem. Der bruges en særlig olie som er dybderensende. Den indeholder calicylsyre og er særlig god til den dybderensende behandling og acnebehandlinger men også hvis man skal starte på et kurforløb. Lige som første gang jeg prøvede behandlingen var jeg lykkelig for resultatet. Allerede da jeg rejste mig fra behandlingsstolen kunne jeg se forskel og da jeg vågnede næste morgen var min hud helt fin og glat. Jeg glæder mig helt vildt til at se hvordan min hud ser ud efter hele forløbet.

Du kan læse alt om AnneQ Skincare, og se og booke behandlinger på hendes hjemmeside her.

// Josephine

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer