UPDATE FRA SUNNY CALIFORNIA

Jeg har det så fantastisk !! Californien er skøn og vi har fået oplevet rigtig meget.
Los Angeles, Hollywood, Orange County, Beverly Hills, Santa Monica, Malibu, San Diego, La Jolla, Carmel, Gilroy, dansker byen Solvang og nu smukke San Francisco. Vi har virkelig fået set og oplevet nogle smukke og fantastiske byer.

Alle byerne har været fantastiske og har budt på fede, forskellige oplevelser.
La Jolla og Carmel er blevet mine ynglings byer. De er begge strandbyer med flotte huse og en lækker, eksklusiv stemning som skal opleves.

Jeg nyder solen, varmen og ikke mindst selskabet. Min veninde Izabell og jeg har det helt vildt hyggeligt og sjovt. Vi griner så meget at mavetræning bliver overflødig 😉 En skøn, meget impulsiv ferie som jeg virkelig er glad for vi bestilte.

Vi er flere gange blevet spurgt om vi var kærester? California er en meget frisindet stat men helt ærligt 😉 Da vi bookede hotel i Carmel spurgte de om vi ville have en eller to senge, og da Izabell hurtigt svarede, at vi godt kunne sove i en dobbelt seng smilede manden og gav os et værelse med teksten “Happiness grows here” over sengen.

Hele ferien har været helt fantastisk og i dag var ingen undtagelse. Jeg fik Thai-massage i China Town, vi spiste pasta i little Italy, så politiet anholde en drugdealer i “Hippie-district” og i aften (tidsforskel, så fredag aften er først lige begyndt her ;-)) skal der drikkes lækre og farverige cocktails i Downtown.

I morgen, lørdag, er sidste dag i San Francisco. Så vender vi snuden tilbage til Los Angeles, inden vi rejser hjem på mandag. Øv! Jeg kunne nemt bruge et helt år på at udforske de mange skønne steder her.

Håber også I har nydt jeres efterårsferie.

// Josephine

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer