TOP 10 BEDSTE OPLEVELSER I 2014

2014 har uden tvivl været det sjoveste af alle mine år! De seneste 12 måneder har budt på så meget fest og ballade, fede arbejdsopgaver og sjove mennesker, at det uden sammenligning bliver det sjoveste af alle de år jeg har været her på jorden!

Det er ved at være en fast tradition her på bloggen, at gøre status over det forgangende år med en top 10 over de bedste oplevelser, og sådan en får I også i år. For mig er virkelig sjovt at se tilbage på de gamle lister, og se hvad der var de store oplevelser dengang..

Med en top 10 og lidt billeder husker man året bedre, og jeg vil faktisk anbefale jer alle sammen at gøre det samme – og har du ikke en blog, så gør det i et word dokument eller en fin bog

Her er min TOP 10 FOR 2014.
(Læs min top 10 fra 2013 her)

1. Sommerferie i Marbella


Ferrari, Rolls Royce, Cristal, Dom Perignon, private yatch, luksus villa – VIP på VIP, på VIP. Det virker helt syrealistest når jeg sammen med mine tre fantastiske veninder Carla, Caroline og Izabell tænker tilbage på vores sommerferie i Marbella.

Sidste år festede vi i VIP-loungen med T-Pain på den hotteste Club i Cannes, derfor var det naturligt for os, at vi inden afrejse til Marbella snakkede om hvilken VIP-oplevelse vi skulle have i år. (Jeg håber I forstår, at det selvfølgelig var ment i sjov 😉 ) Vi snakkede om de sindssygeste ting, som ingen af os nogensinde i vores vildeste fantasi havde troet vi skulle opleve. Alligevel endte en hel del af de ting med at blive virkelighed da vi var 10 dage i Marbella i sommers.

Vi drak de dyreste flasker champagne fra vi stod op til vi gik i seng. Vi festede i den sindsygeste villa, havde en hel dag på vandet på den flotteste private Yatch. Festede og drak gratis på de mest populære natklubber, kørte Ferrari og Rolls Royce, og fik tilbudt den ene VIP-treatment efter den anden på de lækreste strandklubber uden at betale en krone.

Det lyder måske voldsomt – og det var det. Vi tror næsten ikke selv på det når vi tænker tilbage på den ferie.. Og de fyrer vi hang med, prøvede ikke engang at kysse os. De forventede intet andet end godt selskab – og de var virkelig cool. Ellers var vi selvfølgelig bakket ud.

Den her ferie kommer helt klart til at stå som en af de største og vildeste oplevelser i mit liv, med tre af de bedste veninder i verden!

2. Miss World Sweden 2014

I maj var jeg i Stockholm for at arbejde som projektleder og vært på Miss World Sweden 2014. Det var virkelig hårdt arbejde, men også en kæmpe oplevelse. Jeg mødte en masse virkelig spændende mennesker, fik udvidet mit netværk og fik endnu engang afprøvet mig selv som vært på et stort tv-show – og så endda på engelsk.

3. Min 22 års fødselsdag

For nogen virker det måske underligt, at man har sin fødselsdag med på en top 10 over de største oplevelser i 2014. Måske var den heller ikke en stor oplevelse, men det er en dag jeg tænker tilbage på som en af de bedste i det år der nu er gået.

Jeg har en tradition med min mor. Hvert år på min fødselsdag overrasket hun mig med noget vi skal lave sammen i løbet af dagen. I år var vi ude og spille golf i det mest fantastiske solskinsvejr. Det lyder måske ikke af meget, men jeg elsker fødselsdage og jeg elsker min mor for fortsat at gide at arrangere så dejlige og hyggelige ting for mig på dagen.

Udover en fantastisk fødselsdag med familien og min mor, så blev jeg også fejret af alle mine skønne veninder, og Queen Of Scandinavia-piger, da jeg holdt en stor fødselsdagmiddag på Sunday. Jeg elsker at have alle mine piger samlet, og det blev en helt fantastisk aften!

4. Forlænget weekend i Paris

Min skønne veninde Mille har boet et år i Paris, og i foråret var jeg nede for at besøge hende.Det var min første gang i den franske hovedstad, og jeg havde hørt meget, så forventningerne var høje.Utroligt nok levede Paris fuldstændig op til forveningerne. Jeg forelskede mig øjeblikkeligt i byen, og havde nogle helt fantatiske dage med skønne Mille.

Mille er den af mine veninder som er mest direkte, og som til tider kan være lidt (for) grov i kanten – men det er sku virkelig skønt, at have en veninde der bare siger tingene som de er, og altid er ærlig. Hende sætter jeg utroligt meget pris på!

5. Spa & Wellness

2014 har været det helt store spa-år for mig! Jeg har været så heldig at have været på fem spa-ophold i år, og jeg får aldrig nok! Jeg elsker alt, der giver anledning til afslapning i en ellers travl hverdag, og kan det blive i lækre omgivelser, og med et dampbad i nærheden er jeg lykkelig! 😉 I år har jeg besøgt Ystad Saltsjöbad, Hotel Skansen i Båstad, Hotel Comwell i Vejle og været på spa-tur med min mor i Marrakech!

6. Sommer i Tisvilde

Min helt fantastiske veninde Carla, som er en af de piger jeg har haft aller flest helt vildt sjove oplevelser med i år, og jeg tog en helt impulsiv tur til Tisvilde i sommers. Vi var hjemme i København og kunne se at alle vores venner var på vej mod sommerlandet, og så ville vi også afsted. Desværre var det for sent til at booke hotel eller sommerhus, alt var lejet ud – og hvad gør man så?

Vi fyldte min firmabil, der har et stort baggagerum, med masser madrasser, puder og tæpper, og så kørte vi ellers til Tisvilde for at feste og ligge på stranden. Carlas familie har heldigvis et hus i Gilleleje, så vi kunne køre der hjem hver dag og få et bad, men ellers havde vi tre-fire gode overnatninger bag i min bil. Det lyder måske primitiv, men det var nogle af de absolut sjoveste dage i år, og så var det skønt at vågne på parkeringspladsen ved stranden og bare skyde bagklappen op og ligge og vågne med udsigt til havet..

Vi mødte nogle virkelig sjove mennesker, spiste god mad, drak rigeligt med champagne og festede til den lyse morgen!

7. Ferie i Thailand

En af de bedste oplevelser i år var min tur til Thailand i december og januar. Den første uge var vi den tætte familie, min mor, far, bror og jeg. Vi fik oplevet en masse af det lokale, holdt juleaften under palmerne og slappet af i den rene luksus. Ugen efter rejste vi til et nyt sted i Thailand for at mødes med mine forældres venner og deres børn for at holde nytår.. Jeg mødte en bekendt hjemmefra og det nye år blev festet ind på en eksklusiv strandbar under åben himmel. Helt fantastisk!

8. Preferred Models

I flere år har jeg gået med tanken om at åbne mit eget modelbureau. 2014 skulle blive året, hvor ord blev til handling, og under navnet Preferred Models har jeg nu åbnet mit eget. Hjemmesiden går online i morgen, d. 1 januar, men allerede i november offentliggjorde jeg bureauet, og den respons jeg fik væltede mig fuldstændig bagover.

Jeg modtog et hav af lykønskninger, mere end 1000 modelansøgninger de første to dage, og indenfor den første uge havde jeg allerede en ordre på 20 modeller til et stort job i udlandet henover sommeren. Pressen ringede også, og i det hele taget var opmærksomheden omkring mit bureau bare enorm smigrende og jeg er meget taknemlig!

Preferred Models er absolut en af de ting jeg glæder mig mest til at beskæftige mig med i 2015.

9. Queen Of Scandinavia

Mit arbejde med Queen Of Scandinavia har igen i år været en stor fornøjelse. Jeg havde et kanon godt team med rundt i hele landet og holde casting, så det blev nogle gode dage med højt humør og masser af gejst. Det var en stor fornøjelsen.

Selve den store finale var også en stor succes, med et stort team bag der knoklede i nogle lange og hektiske dage og som bidrog til at det blev af de bedste shows vi har haft. Årets vindere var super smukke, og meget forskellige piger der hver i sær har gjort et fantastisk arbejde for at repræsentere Danmark internationalt. Kimmie er i Malaysia lige nu, og den store internationale finale finder sted i dag. Vi krydser fingre for hende!

Internationalt har Queen Of Scandinavias piger gjort det godt igen i år. Iben Juel Nielsen vandt en plads i Top 7 ved Miss Princess Of The World, og Angela vandt titlen som “Miss Photogenic” da hun repræsenterede Danmark ved Miss Supranational – en af verdens tre største internationale skønhedskonkurrencer.

Jeg glæder mig allerede til at komme i gang med Queen Of Scandinavia 2015. I år er den første casting allerede d. 28/2 – og årets castingtour bliver snart offentliggjort

10. Baby Milan

Årets største gave og følelsemæssige oplevelse er den her skønne december dreng. Min smukke veninde Natalya er blevet mor, og jeg er blevet forelsket. Baby Milan har stjålet mit hjerte, og jeg glæder mig helt vildt til at bruge en masse tid med ham i det kommende år – og alle år fremover.

Natalya er den første af mine veninder der er blevet mor, og det har gjort et enormt stort indtryk. Jeg synes hun er så sej og er mega imponeret over hende. Jeg er sikker på at hun bliver verdens bedste mor. Han er en lille guldklump og jeg kan slet ikke vente med at være den forkælende moster de næste mange år 😉 Er han ikke bare for dejlig?

Tak for i år..
Tak til mine læsere:
Mit 2014 har været helt fantastisk, og det er næsten uretfærdigt kun at nævne 10 oplevelser.. Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at sige 1000 tak fordi du læser med. Bloggen er vokset helt enormt det sidste år, og jeg er så taknemlig for alle jer der klikker ind forbi engang imellem eller måske hvad dag.

Modeblogprisen 2015
2014 bød også på en nominering som årets modeblog 2015, (og du kan stadig stemme på mig her 😉 ) Uanset hvordan det ender er jeg bare virkelig glad for at være blevet nomineret.

Studie-pigerne
Mine tre skønne veninder fra studiet, skal også have en stor tak. De har gjort livet som borger i Odense, værd at stå op til hver morgen, og bare det at vide de er der, og at vi er i samme båd når det hele er lidt trist, gråt og kedeligt – det gør det hele lidt nemmere. Dem sætter jeg utroligt stor pris på! – mere end de nok egenligt er klar over!

Modeugerne
Årets to modeuger var igen en super oplevelse. I sommers var min modeuge lidt kort pga. en masse arbejde, men de shows jeg nåede at se, var alligevel nogle af de bedste jeg har set. David Andersen og Henrik Vibskov imponerede stort, og jeg glæder mig til at se dem igen til sommer. Jeg kommer nemlig desværre ikke til at deltage i modeugen her i februar, fordi jeg skal på ferie ! 😉

“Them Girls”
Jeg er så heldig at have mange fantastiske veninder. Dem jeg ser mest er mine “them girls” ( det kalder vi os 😉 ????) og dem er jeg så ubeskriveligt glad for. De er mine nyeste veninder, men på få år er vi kommet enormt tæt på hinanden, og det er med dem at de aller sjoveste ting sker.

Jeg elsker dem højere end de aner, og jeg glæder mig ubeskriveligt til et 2015 sammen med dem. Når jeg er sammen med de piger ved jeg at det bliver sjovt og at humøret er højt. Samtidig har vi et virkelig godt sammenhold og kan snakke åbent og ærligt om det meste. De er uundværlige, og et vigtigt ingrediens i min lykke!

Godt nytår
Jeg kunne blive ved – som sagt har 2014 været det bedste år hidtil. Det sagde jeg også om 2013, men det blev slået af i år. Tænk hvis man kunne være så heldig at den udvikling fortsætter? Tænk hvis vært år bliver bedre.. Det kan næsten ikke lade sig gøre. Men jeg priser mig lykkelig for et fantastisk år og glæder mig til det næste!

Hav en helt fantastisk nytårsaften! Pas godt på hinanden og på gensyn i 2015!
Kæmpe nytårsknus // Josephine

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer