TODAYS OUTFIT

Posted i: FASHION

Lige for tiden sidder jeg med et spændende projekt på arbejdet, som tager det meste af min tid, men ved siden af det er der naturligvis også tid til at julehygge der hjemme, og med mine veninder. I går hyggede jeg med Caroline og Carla, og i aften skal jeg mødes med Christina, som jeg ikke har set i 100 år, fordi hun er flyttet sammen med sin kæreste i udlandet. Det bliver godt med en opdatering

Billedet ovenfor er faktisk et billede fra sidste år, men jeg er stadig vil med outfittet! Det er særligt perfekt til dage med mange møder, hvor tøjet skal være både behageligt og tjekket. Bukserne er fra Karen By Simonsen og toppen er fra Zara.

// Josephine

In english:
At the moment I spend most of my time with a exiting project at work, and besides that I also enjoy the wonderful christmas time with Andreas and my girls. Yesterday I spend with Caroline and Carla, and tonight i’m meeting with Christina. I haven’t seen her in a long time, because she moved out of the country with her boyfriend. I’m looking forward to see her again.

The picture above is form last year, but I still love the outfit. It’s perfekt for days un the run with many meeting. It’s both cozy and smart. The pants are from Karen By Simonsen and the top is from Zara.

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer