TILBAGE PÅ STUDIET EFTER ET ÅRS PAUSE

Posted i: LIFESTYLE

Lige som så mange andre er jeg færdig med sommerferien og tilbage på studiet. Det er faktisk et helt år siden, at jeg har været her sidst og det skyldes, at jeg det sidste år har været i praktik. Det er rimelig kedeligt at være tilbage på skolebænken, når man i et helt år har været ude og arbejde i virkeligheden. Heldigvis har vi kun en enkelt uges undervisning på det her semester og så står den ellers på den afsluttende opgave og til januar er jeg uddannet journalist.

Hvis du også er tilbage på skolen, så husk at det er vigtigt de første par uger at få drukket en masse vand, spise sund frokost og få sovet godt om natten. Det kan virkelig være hårdt at komme i gang igen og det er helt afgørende for de kommende måneder, at du starter godt ud. Jeg har selv oplevet at ramme muren med manglende overskud og konstant træthed efter blot et par uger, men det kan man altså undgå ved at passe lidt på sig selv.

Jeg læser journalistik på Syddansk Universitet i Odense, og da jeg ikke er meget for at stå tidligt op og pendle frem og tilbage, så er jeg flyttet ind hos min svigermor sammen med min veninde Christine i den her uge. På den måde får vi det bedste ud af ugen i Odense og får hygget os her i vores gamle studie by. Tænk at jeg har boet her i to år? Tiden gik virkelig stærkt selvom jeg savnede at være tæt på familie og mine tætteste veninder.

En ‘must-do’ når jeg er i Odense er, at besøge Fyns Bazar og deres ‘nøde- og mandel shop.’ Der er bland selv med lækre nøder, mandler og tørret frugt. Både det sunde og de virkelig lækre, og i hvert fald sundere en blandselv-slik, chokolademandler med lakrids, lime eller hindbær. Følg lige med på snapchat (jhelbrandt) senere, hvis du skal se hvorfor det er så godt et sted 😉 😉

// Josephine

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

Related posts