THE EASY WAY TO AWSOME HOMEMADE COCKTAILS

Posted i: LIFESTYLE

Jeg er blevet ret stor fan af at svinge en lækker og frisk cocktail eller drink sammen når mine veninder kommer forbi. Både når de kommer som aftalt, men også når de dukker op uanmeldt. – Og er jeg så sådan et overskudsmenneske der altid har ingredienserne til en frisklavet mojito liggende i køleskabet? Nej.. Men jeg har en soda stream! og med sådan en i hånden, er du klar til at trylle lækre, friske og farverige drinks sammen in no time.

Jeg har sagt det før. Jeg er super fan af min sodastream maskine, som har fået mig til at drikke meget mere vand, end før jeg havde den, men nu har jeg så opdaget at den yderligere er fantastisk at have når jeg skal lege bartender. Med smagsvarianter som ananas, grape, lemon eller cranberrie kan jeg altid bare lave en flaske sodastream og blande op med lidt rom eller vodka. Engang imellem har jeg også blandet en cider i, med smag af henten hyldeblomst eller passion. De bliver altid virkelig gode.

– og i udlandet kan man faktisk købe smagsvarianter der smager af drinks du kender. I Frankrig i sommers købte jeg smag med caipirinha og med cosmopolitain. De blev ret hurtigt tømt 😉

og til dem som gerne vil sparer på sukker og kalorier, så er det jo ret lækkert at sodastream har lanceret en lang række nye Zero smagsvarianter uden sukker.

// Josephine

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer