SUND TORSDAG: VIETNAMESISKE RULLER MED AND

Posted i: SUND TORSDAG

Dagen ‘Sund Torsdag‘ ret er en af mine absolut favoritter. Det smager næsten lige så godt som slik 😉 Jeg har før skrevet om de lækre vietnamesiske rispapirruller med kylling, men i den her uge får i luksus udgaven med and.

Det skal du bruge til to personer:
1 andebryst (kan ofte fås på frys i Netto)
1 pakke rispapir
1/4 Spidskål
1/2 Agurk
3 Gulerødder
Salat

Vælg én
dressing: (De to øverste er mine favoritter 😉 )
Creme fraiche + 2 fed hvidløg, og lidt salt.
Goma dressing fra Sticks & Sushi
Spicy Miso dessing fra Sticks & Sushi
Humus

Om du snitter alle grøntsagerne og servere det til ‘byg selv’ ved bordet, eller om du forbereder det hele, og servere rullerne klar til at spise er op til dig. Jeg synes, at det er hyggeligt at sidde og lave maden ved bordet.

Du starter med at stege andebrystet på panden. Jeg krydre skindet med salt og pepper. Når den er blevet brunet hele vejen rundt på ca. 5 minutter, smider jeg den i ovnen ca. 15 min på 200 grader.

Mens anden er i ovnen, snitter og skærer jeg alle grøntsagerne. De skal være skåret ret fint, så der er plads til alle de forskellige smage i én rulle.

Når anden og grøntsagerne er klar, stiller du det på bordet sammen med et fad med vand og dine rispapire. Du blødgører rispapiret i vand, lægger det op på din tallerken, og så er du klar til at fylde det med lækkerier, inden du samler den. Om du hælder din dressing i rullen, eller dypper i den bagefter er smag og behag.

Når du samler den starter du med at folde siderne ind, og derefter ruller du den så stramt du kan uden, at den går i stykker. Skær den over på midten, og så er du klar til at spise.

Rigtig god sund torsdag!

// Josephine

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer