SUND TORSDAG: Hjemmelavet stenalderbrød

Når det kommer til rugbrød er jeg ret kræsen. Jeg hader tørt og trist rugbrød uden kerner. Det er simpelthen for kedeligt. Når jeg handler ind i Netto er det altid deres 6-kerne rugbrød der ryger ned i kurven, men engang imellem laver jeg også mit eget stenalderbrød. Det smager fantastisk og så er det altså også sundere.
Det skal du bruge:
100 g græskarkerner
100 g solsikke kerner
100 g mandler
100 g valnødder
100 g hørfrø
100 g sesamfrø
3 æg
1 dl ekstra jomfru olivenolie
2 tsk salt
Sådan gør du:
Bland alle de forskellige frø og kerner op i skål. Tilsæt olie, salt og æg. Rør det hele rundt og kom det i en rugbrødsform som du har smurt med olie. Bag brødet i en time ved 160 grader i en forvarmet ovn.
Sindsygt nemt, lækkert og ikke mindst sundt.
// Josephine