STATUS PÅ MIN OPLEVELSE MED PERMANENT HÅRFJERNING

Posted i: BEAUTY

Jeg har tidligere fortalt, at jeg skulle i gang med en behandling med permanent hårfjerning. Første gang var i juni, hvor jeg udgav et indlæg her på bloggen, og siden har de nysgerrige også kunne følge med i processen på min Instagram. Nu tænkte jeg, at det var på tide med en update på, hvordan det går og om jeg oplever nogle resulater.

Som jeg tidligere har skrevet er samarbejde et, som jeg har taget initiativ til, fordi jeg har fået anbefalet klinikken. Aftalen er, at Skønhedsklinikken Colombine laver mine behandlinger, mod at jeg til gengæld fortæller jer om forløbet, og de har accepteret, at jeg skriver min helt ærlige mening om den oplevelse jeg har. Uanset om den er positiv eller negative.

Heldigvis er vi ikke endt i en situation, hvor jeg skal til at fortælle jer om noget, der ikke dur. For jeg oplever faktisk at det virker! Det er forskelligt fra person til person, hvor mange behandlinger man præcis har brug for. Man siger ca. 6-10. I den her uge fik jeg min femte behandling, og selvom jeg endnu ikke kan sige, at mine behandlede områder er fuldstændig hårfri, så kan jeg virkelig se en forskel!

Flere steder har jeg kun enkelte hår tilbage, og i strukturen på min hud, kan jeg se, at der heller ikke er flere på vej. De der bittesmå mørke pletter, der er i huden, når et nyt hår er på vej, de er helt forsvundet og min hud er blevet mere ensartet. Jeg er vanvittigt positiv og nærmest så begejstret, at jeg bliver skeptisk. Kan det virkelig passe, at jeg nu kan gå igennem livet uden hår? Det virker næsten for godt til at være sandt!

Jeg glæder mig til at få de sidste behandlinger, så alt hår forsvinder, og selvfølgelig også til at se, at det ikke kommer tilbage! Stat Tuned, som man siger ;-) Der kommer flere opdateringer hen ad vejen.

Overvejer du selv at starte et forløb, så er Gloria der laver behandlingerne hos Skønhedsklinikken Colombine virkelig en fornøjelse at gå hos! Hun er super sød, meget professionel og grundig. Hende kan jeg i hvert fald allerede nu anbefale på det varmeste!

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer