SOME DAYS OF SILENCE

Posted i: TRAVEL

Hvis jeg skulle vælge ét sted, at komme tilbage til - ud fra de steder jeg besøgte på min fire uger lange rejse fra syd- til Nordvietnam, så er jeg slet ikke i tvivl om hvor jeg ville vælge.

Some Days Of Silence er det mest geniale navn, til den her lille perler af et hotel i byen Ninh Binh i det centrale Vietnam. Der er ikke andre restauranter eller butikker i nærheden. Hotellet ligger midt mellem rismarkerne på den ene side og havet på den anden side, med den mest fantastiske stand.

Stedets location gør, at du er tvunget til at slappe af, og dét er bestemt ikke en udfordring, i de smukke og rolige omgivelser. Det er ikke et sted man skal bo i en uge, så kommer du nok til at kede dig - men omvendt er tre eller fire overnatninger fuldstændig fortryllende.

Det lille køkken servere virkelig lækker lokal mad - noget af det bedste, jeg har fået i Vietnam. Stedet er indrettet sindssygt smukt i en meget eksklusiv og samtidig afslappet stil og så er der bare gennemført rent og pænt.

Selvom jeg virkelig nyder, at være tilbage i Danmark og se alle mine nærmeste, så er jeg også virkelig lykkelig for, at jeg skal tilbage til Asien - og tilbage til Vietnam. Jeg er slet ikke færdig med det fortryllende land, maden, varmen og de små uopdagede perler, som turister endnu ikke har spoleret.

// Josephine

Følg min blog:
Facebook her
Bloglovin her
Instagram her
Snapchat: Jhelbrandt

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

fashandtalks
fashandtalks,
Gud! Hvor er der smukt! 😍😍😍😍
nouw.com/fashandtalks
Camilla,
Hvor ser det dog vidunderligt ud! Kommer næsten helt til at fortryde den forestående rejse til kolde Island, når man kunne have valgt at tage på en tropisk eventyrrejse i Vietnam. Det må blive til en anden god gang (:
Shinimichis tur.
cammi.dk
Ömer Ucar
,
Det er uden diskussion en af de bedste steder jeg har seet, til at slappe af og falde til ro ✌️👍👍
Camillia
Camillia,
Ej hvor ser det bare lækkert ud! Specielt stranden 😍
nouw.com/camillia