Søger dansk repræsentant til Mrs. World 2014

Danmarks største skønhedsorganisation Queen Of Scandinavia sender hvert år 10-15 danske piger og kvinder afsted for at repræsentere Danmark ved internationale skønhedskonkurrencer. Nu leder vi efter en kvinde til at repræsentere Danmark ved Mrs. World.

Den danske repræsentant skal fra d. 11 – 20 november til Solomons Island, Maryland der ligger lidt udenfor Washington DC i USA og kæmpe om at føre Danmark til tops.

Den danske repræsentant kan se frem til en stor oplevelse. Undervejs i konkurrencen skal deltagerne bl.a. opleve noget landet de besøger, på photoshoot, gå modeshows, til rød løber arrangementer og træne til det store finaleshow. Derudover møder hun kvinder fra hele verden og får på en måde et indblik i mange forskellige kulture.

Udover titlen som Mrs. World Denmark 2014 bliver den heldige kvinder også foræret Josephine Helbrandts håndbog “Sådan vinder du en international skønhedskonkurrence” der med stor succes har ført danske piger og kvinder til tops ved et hav af forskellige internationale skønhedskonkurrencer.

Hele opholdet – hotel, kost og transport til den internationale konkurrence er betalt. Det eneste den danske repræsentant selv skal stå for er flybilletten til og fra konkurrencen.

Ved en international skønhedskonkurrence konkurrere du mod op imod 100 andre smukke kvinder fra hele verden. Derfor skal der mere end et smukt ydre til at skille sig ud.

Vi leder efter en smuk, dansk kvinde til at repræsentere Danmark, men det smukt ydre er langt fra nok.

Kvinden vi skal sende afsted for at repræsentere Danmark skal også være imødekommende, udadvendt, begavet, smilende, positiv og ikke mindst være et godt forbillede for andre unge kvinder. Det er vigtigt at vi finder en smuk kvinde der kan tale for sig og som kan repræsentere nogle af de grundværdier vi har i det danske samfund.

Eneste krav for deltagelse er at du er mellem 18- 40 år, min. 170 cm høj og er gift eller bor med en fast kæreste.

Du kan sende din ansøgning til tilmeld@Queenofscandinavia.dk I emnefeltet skriver du “Mrs. World ansøgning” og din mail skal indeholde følgende:

Navn
Alder
En bekræftelse af at du er gift eller bor med en fast kæsteste
Har du født nogen børn?
Hvor i landet bor du?
Hvordan er dine familieforhold?
Hvorfor vil du repræsentere Danmark ved Mrs. World?
Hvilke kvaliteter har du som du mener er vigtige at have som Mrs. World Denmark 2014?Højde og mål på bryst, talje og hofte.

Derudover skal du vedhæfte 5 billeder af dig selv. min 1 i bikini/undertøj og min 1. close up. Billederne behøver ikke være professionelle. Billederne må max fylde 500kb i alt.

// Josephine

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer