SHOP MIN (OG FLERE ANDRES) GARDEROBE I WEEKENDEN

Posted i: SHOP MY WARDROBE

(opdateret d. 12 marts 2020 - De nye omstændigheder og forholdsregler for corona virus betyder selvfølgelig, at jeg ikke kommer på loppemarked i weekenden alligevel. Jeg håber, at vi ses til efteråret i stedet.)

I næste weekend går det løs, når jeg stiller tøjstativerne frem og sælger ud af min garderobe. Jeg har helt masse fine ting, mange har aldrig været brugt, og nu er der altså bare ikke plads i mit skab længere.

Det hele foregår på Tøjmarked i Remisen på Østerbro. Et sted hvor jeg selv tidligere har gjort virkelig mange fine fund - og modsat andre “loppemarkeder” der afholdes indendørs om vinteren og foråret, så er det her marked dedikeret til tøj, smykker, sko - alt indenfor mode og garderobe.

Det fede ved tøjmarked på Remisen er, at standholderne plejer at være nogle virkelig trendy typer - der er altså guld at hente - og så har stedet også et omklædningsrum, så du har mulighed for at prøve de ting du finder, inden du smider dine sparepenge efter nye items til garderoben.

Jeg håber, at du har lyst til at kigge forbi og fylde shoppingtasken ! Du kan læse mere om eventet - og hvordan du booker din egen stand på Tøjmarked i Remisen’s Facebook-side.

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer