SHOP MIN GARDEROBE TIL TØJMARKED PÅ LØRDAG

Posted i: FASHION

Endelig er det igen tid til at sælge ud af garderoben! Inden corona lukkede landet ned, nåede jeg lige at udgive et indlæg her på bloggen om hvor meget, jeg glædede mig til at sælge ud af min garderobe på 'Tøjmarked i Remisen' (læs indlægget - her.) Desværre blev det - lige som alt andet man havde i kalenderen - aflyst.

Nu ligner det endelig, at vi er på den anden side - i hvert fald her i landet, og derfor glæder jeg mig til at sætte tøjstativerne frem og få solgt ud af mine kjoler, sko, tasker, bluser og meget mere. Det hele foregår på 'Tøjmarked i Remisen' som er et indendørs 'loppemarked' kun med tøj og accessories.

Jeg er kommet på tøjmarkedet i mange år - både som køber og som sælger, og jeg har gjort mange af mine bedste loppefund i hallen på Østerbro. Så jeg kan varmt anbefale en shoppingtur i Remisen.

Udover at være et indendørs tøjmarkedet (så du er sikret en tør shoppingoplevelse, selvom det regner,) så er der også adgang til et stort omklædningsrum, hvor man har mulighed for at prøve tøjet inden man køber det, hvis man har lyst til det.

Jeg håber, at du vil kigge forbi på lørdag mellem kl. 10.00 - 16.00 og se på mine (og mange andres) fine varer. Jeg har i hvert fald rigtig mange fede ting med den her gang :)

Du finder tøjmarkedet i Remisen på Blegdamsvej 132, 2100 København Ø. Du kan læse mere om eventet på Facebook - her.

Håber vi ses!

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

Related posts