SEKS PRODUKTER DER HAR GJORT DEN STØRSTE FORSKEL FOR MIN HUD I 2019

Sidste år delte jeg et indlæg med de beauty-produkter, der havde gjort den største forskel for min hud i løbet af året. Det var et super populært indlæg, og derfor har jeg igen i år kigget på de produkter, som jeg synes har gjort den største synlige forskel i 2019. Alle produkterne er nogle som jeg har taget med mig ind i 2020, og jeg kan kun anbefale dig, at gøre det samme.

Nogle af produkterne har jeg selv købt, andre har jeg fået i gave. Fordi nogle af dem er gaver, er jeg nødt til at markere indlægget her som reklame, selvom der altså ikke er et eneste brand, der har haft indflydelse på det her indlæg.

Det første produkt, som jeg synes, har gjort en virkelig stor forskel for min hud i 2019 er Biotherms Life Plankton Elexir. Jeg har skrevet et længere indlæg om produktet her, men kort fortalt er et 'step 0' produkt, som man bruger som det allerførste efter at have renset sin hud. Produktet fugter huden og gør det klar til at få det maksimale ud af de produkter, som man benytter efterfølgende. Den fine Elexir har givet min hud en finere hudtone og så har den hjulpet effektivt til at holde på hudens fugt. Klart et produkt, der også skal følge mig i år.

Et andet produkt, som jeg har forelsket mig fuldstændig i er Babor's Lifting Cellular Collagen Rich Cream, som jeg tidligere har skrevet om her. Jeg lider af tør hud og det er virkelig svært for mig, at finde produkter, som giver min hud fugt nok til en hel dag. Særligt her om vinteren.

Den her super lækre fugt-booster, gør netop dét. Cremen her har givet mig en mere ensartet hud, der er mere jævn og gennemfugtet og det har også givet min hud en smukkere glød. Klart den bedste ansigtscreme jeg nogensinde har brugt!

På min liste over de produkter, der har gjort den største forskel for min hud i 2019, findes endnu et produkt fra Babor. Det er ingen hemmelighed, at jeg er super fan af det tyske brand, der laver produkter i topkvalitet, til priser hvor de fleste kan være med. Deres Oxygen Foam Cleansing Mask er heller ingen undtagelse.

Masken er lavet som en 'sheet-mask' som man tager ud af pakken og lægger henover et let fugtet ansigt. Indenfor kort tid vil masken så begynde at boble op i noget der ligner sæbeskum. Masken renser i dybden uden at udtørre og efterladen min hud simpelthen så lækker blød. Jeg er blevet helt afhængig af de lækre masker, som du kan læse meget mere om i mit tidligere indlæg - her.

En anden stor favorit fra året der er gået er Ecooking's Peel Mask. Det er en maske, der består af forskellige aktive syre ingredienser, som bl.a. mælkesyre og AHA syre. Når man først tager den i ansigtet, bliver man hurtigt rød, fordi masken er så aktiv. Den hjælper med at peele - altså fjerne dødehudceller, men modsat en "normal" peel, så er der ikke korn i masken. Det er i stedet de aktive syre ingredienser, der står for arbejdet.

Masken har samtidig også en udglattende og opstrammende effekt. Jeg oplever at den gør en kæmpe forskel for min hud. Den bekæmper bl.a. virkelig effektivt urenheder både når jeg opdager at de er på vej, eller hvis "skaden" er sket og jeg har fået en bums. Derudover giver den min hud mere glød og gør min hud mere ensartet. Stor anbefaling herfra!

Det næst-sidste produkt på listen, stiftede jeg faktisk først bekendtskab med i slutningen af 2019, alligevel kan den ikke undlades fra listen over produkter, der har gjort den største forskel for min hud i det forgangende år. Hydro Range Line Mask fra Pandhy's er en af mine nye afhængigheder.

Første gang jeg smurte den i ansigtet var under en rejse i Asien. Jeg boede i aircondition i 3,5 uge og det er virkelig noget, der kan få mine tørhedslinjer til at posere flittigt i mit ansigt. Jeg hader det! Derfor prøvede jeg masken, som lover et stort fugt-boost, og hold nu lige op! På en enkelt nat kunne jeg se markant forskel på min hud, og med et jævnligt forbrug kan jeg faktisk holde mine tørhedslinjer helt væk.

Den fungere også perfekt for mig her i vintermånederne, hvor jeg sover med den om natten minimum et par gange om ugen.

Sidst men ikke mindst et produkt, der godt nok ikke skal smøres i ansigtet, men som stadig har gjort en stor forskel for min hud i 2019. Collagen Pulver fra Oslo Skin Lab. Jeg har tidligere skrevet om pulveret - her.

Collagen er et protein, som vi alle sammen har i huden. Med alderen falder vores mængde af collagen, og det er det der primært gør at vi får rynker og slap hud. Derfor er det blevet enormt populært at tage som tilskud, men der er virkelig mange produkter på markedet, og det kan være svært at finde ud af, hvilket tilskud der er det bedste.

Da jeg startede med at tage tilskudet var jeg meget opmærksom på ikke at starte på andre nye produkter samtidig, så jeg virkelig kunne se om Oslo Skin Lab Collagen Pulveret ville gøre en synlig forskel. Jeg oplevede ret hurtigt, at min hud blevet meget smukkere, fik mere fylde og at små tørhedslinjer forsvandt. Så løb jeg i en periode tør for pulveret og straks oplevede jeg, hvordan min hud udviklede sig i den forkerte retning. Derfor skyndt jeg mig at få fat i en ny pakke, og wupti, så blev min hud smukkere igen. Det er virkelig et tryllepulver, som jeg ikke vil undvære!

Det var min liste med seks produkter, der har gjort en stor forskel for min hud i 2019. Fælles for dem er, at de har sikret mig en smukkere og mere ensartet hud, og at de samtidig har været et effektivt middel i min kamp for at tilføre og holde på fugten i min hud.

Hvis du vil se hvilke produkter, jeg anbefalede fra 2018, så kan du se det - her.

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229