SÅDAN VÆLGER DU DEN RETTE FOUNDATION TIL DIN HUDTYPE

Posted i: BEAUTY

Efter næsten 14 dage uden makeup (my kind of holiday ;-) ) iførte jeg mig krigsmalingen igen i lørdags, da jeg skulle til julefrokost med tøserne. Jeg blev nærmest helt overrasket over at se mig selv med makeup, og det blev pludselig tydeligt for mig, hvor lækker ens hud kommer til at se ud med den rette foundation.

I dag får du en lille guide til, hvordan du vælger den rette foundation til din hudtype.

Tips til tør hud:
En nærende foundation vil få din hud til at se frisk og fugtmættet ud. Sørg for ikke at komme for meget foundation i ansigtet, så den ikke klumper på de områder af huden hvor du er aller mest tør. Flydende, cremede foundations er bedst til dig, og hvis du kan nøjes med mindre dækning, så er en farvet dagcreme ideelt til dig. Undgå faste, pudder-agtige og oliefri foundations.

Tips til fedtet hud:
Det matte look er meget oppe i tiden og med den rette foundation kan du sagtens opnå det udtryk, trods en fedtet hud. Hvis du samtidig sørger for at vælge en foundation der passer til din hudtype, så undgår du også at den giver dig nye urenheder. Gå efter matterende formler, der ikke stopper porerne til, så som mineraler, mousse og letflydende cremer. Tyktflydende, fede og olieholdige foundations er no-go!

Tips til sart hud:
Har du en sat hud, skal du altid bede om at få en prøve med hjem inden du køber en helt ny foundation, så kan du teste den på huden inden du kaster penge efter en dyr foundation du hurtigt finder ud af, at du ikke kan tåle. Hold dig fra foundations med parfume og æteriske olier, og køb din makeup på apoteket.

// Josephine

Følg min blog på
Facebook her
Bloglovin her
Instagram her
Snapchat: Jhelbrandt

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer