SÅDAN HAR MIN BRUDEKJOLE DET EFTER VORES BRYLLUP

Posted i: WEDDING

Jeg var noget presset, da vi kom tilbage fra vores mini moon, og jeg så min brudekjole for første gang efter vores bryllup. Den smukke hvide kjole hang nu igen på sin bøjle, men desværre var der små pletter foran på stoffet og hele slæbet var blevet sort. Det kan naturligvis ikke undgås, når man holder abefest og har slæb på en brudekjole, men det føles bare så urimeligt at min smukke kjole, nu var så beskidt.

Jeg har hørt, at jo før man får den renset, jo større sandsynlighed er der for, at man kan få den ren igen. Derfor skyndte jeg mig at booke en rens hos Washa. De har virkelig et genialt koncept. På deres hjemmeside indtastede jeg mine personlige oplysninger, valgte at jeg gerne ville have tre jakkesæt og en brudekjole til rens, og så var der blot tilbage at vælge, hvornår jeg ville have det afhentet og returneret. De afhenter og levere i et tidsrum på omkring 12 timer hver dag, så det er altid muligt at finde et tidspunkt, hvor man er hjemme til at tage imod. Allerede næste morgen ringede det på døren, og det hele blev hentet præcis på det aftalte tidspunkt.

Tre dage senere ringede det igen på døren. I min opgang stod en smilende ung fyr, der havde alle tre jakkesæt og min brudekjole på bøjle. Jeg tog imod det hele og fik straks taget det beskyttende plast af, for at gennemgå det hele for pletter. Jeg var virkelig imponeret over, hvor rent det er blevet. Alle Andreas jakkesæt stod knivskarpe - og ALLE pletterne på min brudekjole var væk. Det eneste, de ikke havde kunne få af, hvad en skygge af noget sort på slæbet, men den del af brudekjolen vender alligevel ned ad, så den er der alligevel aldrig nogen, der ville se.

Når jeg har hørt historier om andre, der har fået deres brudekjoler renset, så har de altid betalt en bondegård for det, og kjolerne er aldrig blevet rene. Derfor er jeg nødt til at anbefale Washa. De har virkelig fået mine kjole lige så fin og ren som ny - og jeg tror endda også de har dampet den, for den står snorlige uden folder eller krøllet stof. Den er faktisk lige til at hoppe i - og det har jeg herre meget lyst til! Det er jo dybt deprimerende, at man bruger så lang tid på at finde og forelske sig i en kjole, og så skal man kun have den på den ene dag. ;-)

Derudover er Washa en af de få, der udelukkende bruger svanemærkede produkter, og som har stoppet brugen af biobrændsel og kemikalier. Alle deres maskiner er A-mærkede og derudover er deres vaskeposer lavet af genanvendelig genbrugsplast. Meget væsentligt!

Kæmpe anbefaling herfra for hurtig og præcis afhentning og levering - og et enormt flot og rent resultat.

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

Related posts