SÅDAN FÅR DU PLADS TIL MERE I DIT HJEM

Posted i: LIFESTYLE

Jeg har virkelig haft tid til at ordne i min garderobe de sidste par uger. I det hele taget er der efterhånden ikke et skab eller en skuffe, som jeg ikke har fået åbnet og ordnet. Det betyder også, at jeg nu har endnu flere ting, som jeg er klar til at lade gå videre til nye hjem og nye liv

Inden hele corona-krisen brød løs havde jeg booket stande på en række loppemarkeder henover foråret, og de er jo desværre allerede aflyst de fleste af dem - og hvad gør man så med alt det tøj, sko, smykker, tasker og bolig-ting som nu står samlet i kasser og ikea-poser midt i stuen?

Jeg har valgt at få det opmagasineret hos Pelican Self Storage. De har virkelig gode priser, og udover at mine ting så ikke længere skal fylde her hjemme hos mig, slipper jeg også for at skulle slæbe det op og ned fra loftrummet. Nogle af de ting, som jeg er i tvivl om, om jeg rent faktisk vil sælge har jeg også planlagt at sende ned til opbevaring, så har jeg nemlig mulighed for at finde ud af om det er noget jeg savner. Hvis ikke, så må det videre til andre, der kan blive glade for det. Det fede ved Pelican Self Storage er også at sikkerheden er i top, så man kan være helt tryg ved at sende sine ting udenfor hjemmet for en stund, hvis man har brug for lidt mere plads.

Jeg håber virkelig at hele den her mærkelige situation snart er fortid og vi kan begynde at leve vores normale liv igen. Det er jeg sikker på, at jeg ikke er den eneste der trænger til!

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer