QUEEN OF SCANDINAVIA: HER ER DE FØRSTE SYV CASTINGBYER!

I forrig uge kunne vi offentliggøre de første fire castings, og nu er jeg klar med de næste tre på årets castingtour til Danmarks største skønhedskonkurrence – Queen Of Scandinavia. De første tilmeldinger er begyndt at tikke ind, og jeg glæder mig helt vildt til at møde en masse smukke piger når vi fra 1. marts begynder at rejse hele landet rundt.

Her er oversigtet over de første syv castings.

Lørdag d. 1/3 – HerningCenteret
Lørdag d. 8/3 – Næstved Storcenter
Fredag d. 14/3 – Aalborg Storcenter
Lørdag d. 15/3 – Århus – Bruuns Galleri
Lørdag d. 22/3 – Lyngby – Magasin
Lørdag d. 5/4 – Odense – Rosengårdcenteret
Søndag d. 6/4 – Kolding – Kolding Storcenter

Lidt om Queen Of Scandinavia:
Queen Of Scandinavia er Danmarks største skønhedskonkurrence og igen i år drager vi landet rundt for at finde Danmarks skønheder. Vi har ingen krav til højde eller vægt, men det er vigtigt at du er sød, udadvendt og smilende.

Når vi har været hele landet rundt udvælger vi 20 finalister der går videre til den store finale. Her skal finalisterne igennem en workshop hvor de lærer at gå på en catwalk, skal på photoshoot, til interview med dommerne og meget mere. Dagen efter afholdes det store finaleshow, hvor pigerne skal på catwalken i tøj fra forskellige designere. Showet ses af mellem 400-500 gæster der bl.a. tæller en række kendte VIP gæster. Inden aftenen er omme kårer dommerpanelet fire vindere der skal ud og repræsentere Danmark ved hver deres internationale skønhedskonkurrence – med alt betalt.. Hele entreindtægten fra finaleshowet donere vi ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Sådan tilmelder du dig casting:
For at komme i betragtning til det store finaleshow og få muligheden for at blive en af de heldige vindere der skal ud og repræsentere Danmark ved hver deres internationale skønhedskonkurrence – med alt betalt, skal du stille op til casting.

Til casting får du lagt makeup af professionelle makeupartister og taget nogle professionelle billeder, som du modtager efterfølgende. Derudover modtager du en goodiebag med makeup- og skønhedsprodukter til en værdi af ca. 300 kr. Det koster 300 kr. at deltage i konkurrencen.

Du tilmelder dig casting ved at sende en mail med navn, alder, hvor du har hørt om konkurrencen og i hvilken by du ønsker at komme til casting i til Tilmeld@queenofscandinavia.dk

Husk at du gennem de næste par måneder kan komme helt tæt på arbejdet bag Queen Of Scandinavia og vores castings både her på min blog og via min instagramprofil @Josephinehelbrandt

// Josephine

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer