QUEEN OF SCANDINAVIA 2014 // DE FIRE SIDSTE FINALISTER – HVEM SKAL VINDE EN SIKRET PLADS I TOP 10?

Den store finale på Queen Of Scandinavia 2014 nærmer sig med hastige skridt. Vi er nu klar til at offentligøre, hvilke 20 piger der er gået videre til det store finaleshow, hvor de skal kæmpe om én af de fire titler, som giver adgang til at repræsentere Danmark ved en international skønhedskonkurrence.

Over fire onsdage offentliggøre vi finalisterne. Hver uge kan du stemme blandt ugens fire piger. De fire der får flest stemmer, går videre til den afgørende afstemning hvor den pige med flest stemmer vinder titlen som “Miss Popularity” – og dermed sikre sig en plads i TOP10, hvor iblandt dommerpanelet skal vælge de fire vindere.

Husk at du kan købe billet til det store finaleshow her. Hele billetsalget inkl. gebyr går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse og kampen mod brystkræft. Udover de 20 smukke piger, kan du til finalen også opleve en intimkoncert med Xander.

Se de tidligere offentliggjorde finalister her og her og her og her.

Kimmie, 23 år fra København.

Til daglig arbejder jeg som vikar på en skole for børn med specielle behov. Jeg er en hjælpsom og smilende pige med begge ben på jorden og hviler meget i mig selv. jeg skal vinde Queen of Scandinavia fordi jeg har hjertet på rette sted og ved at skønhed ikke kun skal komme udefra.

Rosa, 22 år fra København.

Jeg er født på Færøerne, men kom til Danmark da jeg var to år gammel. Jeg er vokset op i en meget lille by helt oppe nord på, men tog skridtet videre til København i december måned sidste år. Til daglig arbejder jeg fuldtid i en tøjbutik midt i centrum, hvor jeg møder nye spændende mennesker hver dag. I mit andet sabbat år efter gymnasiet rejste jeg til Asien i to måneder, hvor jeg lærte at kommunikere med alle slags mennesker, og samtidig blev jeg en mere selvstændig person.

Jeg skal vinde konkurrencen fordi jeg er en meget glad og smilende pige, som elsker at være social og snakke med nye mennesker. Jeg hviler i mig selv, og har altid mod på at tage nye udfordringer op.

Katrine , 21 år fra Aalborg

Til daglig studerer jeg humanistisk informatik på AAU

Jeg en super passioneret og ambitiøs pige, jeg gør ikke noget halvhjertet. Jeg går rigtig meget op i mit studie og finder det super interessant. Jeg har blod på tanden for at lære og er en stræber uden lige. Jeg kender ikke til en bedre følelse end at ende ud med et godt resultat efter hårdt arbejde, og netop dette motiverer mig til at være så ambitiøs og passioneret.

Ud over dette er jeg en utrolig livsglad pige, jeg forsøger altid at fokusere på det positive fremfor det negative. Det lykkes ikke altid, da vi alle kan have dårlige dage, men når det gør, mærker jeg tydeligt hvordan tilværelsen bliver meget skønnere. Livet er i bund og grund hvad vi gør det til, så jeg vælger at lade det positive udfylde mit liv.

Jeg går meget op i sundhed og træner 4-5 gange hver uge, samt spiser sundt. Dette gør jeg ikke kun for at holde min krop slank, men også for at gøre noget for min sundhed. Jeg elsker at føle mig sund, og synes helt klart, at denne følelse gør mig til et gladere væsen.

Sidst men ikke mindst er jeg en kærlig skabning, der elsker min familie og venner utrolig højt. Jeg er så taknemmelig for at have dem, og vidste ikke hvad jeg skulle gøre uden dem. Jeg er der altid for dem, og omvendt er de der også altid for mig. De er min førsteprioritet, og deres glæde er vigtig for mig.

At vinde en skønhedskonkurrence handler ikke kun om at have et smukt ydre, men også et smukt indre. Hvis jeg selv skulle pege på en egenskab, der gør mig til en værdig vinder, vil jeg pege på det, at jeg er så passioneret, som jeg er. Jeg er villig til at kæmpe en hård kamp for at opnå det, jeg gerne vil. Dette ser jeg som en stærk egenskab.

Stephanie 23 år, fra Aarhus

Til dagligt er jeg i gang med at tage en bachelor i italiensk på Aarhus universitet.

Jeg ikke er bange for at være anderledes. Jeg har et væld af interesser, bl.a. for madlavning, kunst(at være kreativ), kultur, natur og så jeg også ret glad for spil af forskellige slags. Jeg er både en typisk pige og så alligevel ikke, da tøj, sko og makeup selvfølgelig interesserer mig, men at gå en tur i skoven med en kurv, og finde forskellige urter og ting at tage med hjem, til en dejlig ret jeg vil lave til aftensmad til min kæreste, hvorefter vi ser en go superheltefilm og slutter af med et godt spil kort inden sengetid, er nu en ret perfekt dag for mig.

Jeg skal vinde fordi det ville være en kæmpe oplevelse at få med videre. Det ville give mig nogle hjælpemidler til livet der venter forude, og det ville være fedt at se tilbage på som noget jeg helt selv har opnået. Jeg sagde ofte som lille at jeg ville vinde mig min egen guld medalje, pokal, pris, et eller andet og det her ville virkelig opfylde den drøm.

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer