PAKKEKALENDER 1/24 - VIND LUKSUS ANSIGTSPLEJE FRA FOREO

Posted i: GIVEAWAY

Så går det løs! Hver dag fra d. 1-24 december har I mulighed for at vinde de lækreste præmier her på min blog og min Instagran - i min store årlige pakkekalender.


Det har taget mig lidt mere end to måneder, at få sammensat årets pakkekalender, og jeg kan godt love jer for, at den i år er pakket til bristepunktet med de aller lækreste gaver. Den står på beauty-produkter, ansigtsbehandling, smykker, lækre ting til hjemmet - og en rejse!! Yep. Der er virkelig gode gaver med i pakkekalenderen i år. Jeg håber, at I har lyst til at være med! Jeg har glædet mig helt vildt meget til, at det skulle blive første december og jeg kunne få lov til at starte julehyggen, både hjemme og på mine sociale medier ;-)

Reglerne i år er lidt anderledes. I år trækker jeg nemlig alle vinderene af de 24 pakker samtidig - de trækkes og offentliggøres alle sammen den 30 december! Du har fri mulighed for at deltage i alle 24 pakke konkurrencer, og da lodtrækningen af vinderne er tilfældig, kan man godt være heldig at vinde flere gange - så det handler da bare om, at smide et lod i hver dag, tænker jeg ;-)

I dag starter hele balladen, med en super lækker pakke fra Foreo!

VIND SKØNHEDSPRODUKTER FRA FOREO (VÆRDI 3540 KR.)

FOREO LUNA Mini 2 er en effektiv og kompakt rensebørste, som er let at have med på farten. Med den kan du sige farvel til udbrud, pletter og hudorme. Den bruges til at rense din hud i dybden og kan bruges til alle hydtyper. Udover at rense din hud i dybden, bliver din hud lysere, mere ensartet og fastere.

FOREAO LUNA Mini er en ansigtsrensebørste med otte justerbare hastigheder, som giver en helt speciel renseoplevelse.

Den holdbare, hygiejniske og vandtætte silikonebelægning, betyder at du kan rense FOREO LUNA under vandhanen, og er derfor nem at holde ren og lækker i lang tid.

Drømmer du også om de luksuriøse ansigtsbehandlinger, man kan få på klinikker? Med FOREO UFO har du mulighed for at give dig selv en professionel ansigtsbehandling der hjemme.

FOREO UFO tager udgangspunkt i koreansk hudpleje. Den LED- og termoaktiverede maskebehandling er et mere effektivt alternativ til de populære sheet masker. FOREO UFO aktiveres via din smartphone og kombinere LED lysterapi med kulde- og varmeterapi og t-sonic pulseringer.

Ved at bruge FOREO UFO forbedres absorberingen af de aktive ingredienser i maskerne, derudover indeholder den tre forskellige LED Lys. Rødt lys for anti-age, grønt lys for glød og blåt lys mod akne. Jeg har selv fået flere ansigtsbehandlinger med LED lys, og det er virkelig noget der virker!

Sammen med de lækre sæt FOREO LUNA MINI og FOREO UFO får du FOREO Micro-foam cleanser til brug sammen med FOREO LUNA MINI og tre super lækre masker, der bruges sammen med FOREO UFO. En 'Glow Addict,' en 'Ultra-hydrating' og en 'Hydrating- og anti-pollution.

De lækre UFO-aktiverede masker er i blødt microfiber. De placeres på FOREO UFO inden en behandling. Maskerne er fyldt med frugtekstrakt, planteolier og naturligt blomstervand.

SÅDAN DELTAGER DU

For at deltage i konkurrencen og have mulighed for at vinde de super lækre produkter, skal du:


1. Følge @josephinehelbrandt på Instagram.

2. Like billedet på min IG af Foreo-pakken.

3. Skrive en kommentar nedenfor billedet og tagge tre veninder, som du mener også bør deltage i konkurrrencen.

Vinderen trækkes den 30/12 og offentliggøres her på bloggen.

Husk at du kan deltage i alle 24 konkurrencer fra i dag og frem til juleaften :-)

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

Michele
,
Glæder mig til og deltage hver dag. lækker første kalender gave 😍
Gitte Frigaard
,
Fantastisk