OFFENTLIGGØRELSE AF FIRE NYE QUEEN OF SCANDINAVIA FINALISTER

Den store finale på Queen Of Scandinavia 2014 nærmer sig med hastige skridt. Vi er nu klar til at offentligøre, hvilke 20 piger der er gået videre til det store finaleshow, hvor de skal kæmpe om én af de fire titler, som giver adgang til at repræsentere Danmark ved en international skønhedskonkurrence.

Over fire onsdage offentliggøre vi finalisterne. Hver uge kan du stemme blandt ugens fire piger. De fire der får flest stemmer, går videre til den afgørende afstemning hvor den pige med flest stemmer vinder titlen som “Miss Popularity” – og dermed sikre sig en plads i TOP10, hvor iblandt dommerpanelet skal vælge de fire vindere.

Husk at du kan købe billet til det store finaleshow her. Hele billetsalget inkl. gebyr går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse og kampen mod brystkræft.

I sidste uge offentliggjorde vi de første fire finalister se her.

Natasha, 19 år fra Fredericia

Til daglig hjælper jeg min far i hans pizzeria i Fredericia – og så er jeg for nylig blevet student fra den internationale linje på Fredericia Gymnasium. Tidligere har jeg arbejdet i Føtex og Vero Moda og ONLY. Derudover spiller jeg fodbold og træner ved siden af. Udover det bruger jeg det meste af min tid med min familie, kæreste og veninder

Jeg er iraner, men ikke en typisk iraner, eftersom min familie heller ikke er en typisk iransk familie. Min tvillingesøster og jeg er født i Danmark, hvorimod mine to ældre brødre kom til Danmark som 2- og 5 årig. Med et skift fra Iran til Danmark har mine forældre medvirket til et hjem hvor alsidighed og viljestyrke spiller en stor rolle. I knap 30 år nu, har mine forældre taget den danske kultur til sig, som resulterede i, at min søster og jeg blev konfirmeret. Denne mangfoldighed og frihed har medvirket til min udadvendte personlighed. Jeg er meget bolig og glad for at studere og lære noget nyt, men samtidig også meget social og kultural. Jeg ELSKER at rejse og møde nye mennesker.
Jeg ser mig selv være anderledes fra de andre piger, da jeg har en lettere atletisk kropsbygning, hvilket ikke altid er den typiske modelkrop, og ikke mindst fordi mine iranske rødder bidrager til et eksotisk udseende.

Jeg elsker at udfordre mig selv og taget i betragning at jeg ikke ligefrem er på hjemmebane i denne konkurrence, vil det uanset hvad, være en stor milepæl for meget at opleve noget nyt og samtidig blive udfordret. Som nævnt tidligere spiller alsidighed en stor faktor hos mig, og det mener jeg er vigtigt når vi skal repræsentere Danmark.

Louise, 18 år fra Odense

Til daglig går jeg i gymnasiet, hvor jeg skal igang med mit sidste år. Når jeg er blevet student, er min plan at jeg skal ud og rejse med en af mine bedste veninder. Der skal opleves og nydes, inden jeg hopper videre til at tage min videregående uddannelse.

Jeg er en yderst udadvendt og glad pige, som går meget op i, at alle omkring mig har det godt. Jeg finder det vigtigt i mit liv at nyde hvert øjeblik, godt eller dårlige – det er oplevelser og erfaringer der gør os til dem vi er. Derfor vil jeg gerne udstråle en positiv energi, idet at intet smitter som latter og grin. For mig er selvironi vejen frem, til en masse sjove stunder!

Jeg tilbringer næsten al min fritid med mine fantastiske veninder og familie, som jeg er så taknemmelige for at have – de er dem der giver mig mod til at være med i en konkurrence som Queen of Scandinavia.

Ærlig talt har jeg aldrig været typen der har nydt at fremhæve mig selv, men som tidligere blogger har jeg en dyp interesse indenfor modebranchen, og det sociale liv, hvor det at kunne fremhæve sig selv også følger med. Jeg mener at alle har deres egen unikke side, som gør dem smukke – det handler ikke om at være perfekt, for det er ingen. Og det er det sidste jeg vil fremstå som. Jeg skal vinde, fordi at jeg gerne vil vise den selvkritiske verden vi lever i, at skønhed ikke handler om at man ser ud som størstedelen af hvad andre definerer som at være smuk – men at det handler om, at alle vores små fejl, er dem der gør os unikke, og smukke på hver vores måde.

Sari, 21 år fra Århus

Til daglig er jeg elev i Matas og er udlært materialist her til sommer. Jeg kan godt lide at arbejde med mennesker og yde en god service. Når jeg er færdig i Matas, skal jeg læse HF.
I weekenderne arbejder jeg på Bar Smil, som er en skøn bar i Århus. Jeg elsker at være på arbejde og være en del af et team fyldt med energi og godt humør.
Når jeg ikke arbejder, tilbringer jeg meget tid med venner og familie, da de betyder rigtig meget for mig.

Jeg er en pige med et glimt i øjet, er imødekommende og altid glad, hvilket gør, at folk altid husker mig for min charmerende personlighed. Jeg elsker nye oplevelser og udfordringer, og tager altid udfordringer med et smil på læben. Jeg har både lært og oplevet, at jeg kan klare hvad jeg vil, og er derfor typen der aldrig giver op, men kæmper for det jeg vil.

Jeg skal vinde Queen Of Scandinavia, fordi jeg er en naturlig pæn pige, og samtidig er jeg sød, er hele tiden mig selv og har altid hjertet med mig. Jeg har en energisk personlighed som folk husker, og jeg har både evnen og viljen til at kunne komme rigtig langt.

Emilie, 21 år fra Århus

Skal til at starte på 3. semester på en bachelor uddannelse i kommunikation og marketing

Det specielle ved mig er at jeg ikke er den typiske ’small-town’-girl. Jeg ønsker at komme ud i verden og være en repræsentant for Danmark og de danske værdier – hvadenten om det så er på den ene eller anden måde.

Jeg skal vinde fordi jeg måske ikke er den typiske ‘Miss’, men er parat til at yde mit bedste for at være den bedste deltager jeg kan være.

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer