NYT KAMERA DER FREMKALDER BILLEDERNE MED DET SAMME..

Vi har alle sammen prøvet at sidde med fysiske fotoalbums og bladret igennem siderne med gamle minder på rigtige billeder. Det var virkelig hyggeligt og en hel anden stemning end i dag, hvor de havner i en mappe på computeren og sjældent bliver set mere end en gang eller to.

Alligevel vil jeg aldrig undvære de fantastiske muligheder som digital- og spejlrefleks kameraerne giver, og hvor jeg kan indstille kameraet, så det passer til motivet..

Heldigvis har jeg lige fået et nyt kamera der slår de to ting sammen. Med mit nye Instax Mini 90 kan jeg både indstille kameraet så billedet bliver bedst muligt, og lige efter der er trykket på knappen printer den billedet. På den måde får jeg de fysiske hyggelige og sjove billeder, men med teknologien der hører til et digitalkamera og undgå at skulle ned i en fotohandler, som i gamle dage, for at få billedet fremkaldet.

Derudover er designet på kameraet ret cool! Se lige Andreas der har det om halsen her på stranden 😉

Vi har kameraet med på ferie, og vil tage en masse billeder der enten skal op og hænge på en snor, eller ind i en fotobog når vi kommer hjem.

Du kan læse mere om kameraet på læs mere om læs mere om FUJIFILM instax mini 90 her.

// Josephine

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer