NU KAN DU TILMELDE DIG CASTING TIL QUEEN OF SCANDINAVIA 2015

Posted i: WORK

Nu er der ikke ret længe til jeg igen samler mit team og drager landet rundt for at caste til Danmarks største skønhedskonkurrence – Queen Of Scandinavia. I år har vi udvidet castingtouren så vi kommer rundt til hele 12 byer – og vi glæder os rigtig meget!

Jeg vil i løbet af de næste uger offentliggøre vores castingtour. I dag har jeg de første fire casting byer til jer som er:

28.02.2015 – Sønderborg, Borgen
06.03.2015 – Aalborg, Aalborg Storcenter
07.03.2015 – Århus, Bruuns Galleri
13.03.2015 – Næstved, Næstved Storcenter

Du kan tilmelde dig casting ved at sende en mail til tilmeld@queenofscandinavia.dk

I mailen skal du skrive dit fulde navn, alder, hvilken by du ønsker at komme til casting i, og hvor du har hørt om konkurrencen.

Til castingen skal du starte med at udfylde et skema med informationer om dig selv. Derefter får du lagt makeup af professionelle makeupartister, og taget nogle professionelle billeder, som du modtager efterfølgende. Derudover får du en goodiebag med makeup- og skønhedsprodukter til en værdi af ca. 300 kr.

Når vi har været hele landet rundt så udvælger vi 20 piger der går videre til den store finale. Her skal pigerne først igennem en workshop hvor de lære at arbejde som model, med catwalktræning, et stort fashion photoshoot mm. Derefter skal pigerne på catwalken til det store finaleshow, og gå et modeshow i tøj fra forskellige designere. Her vil et dommerpanel kåre fire vindere, der skal ud og repræsentere Danmark ved hver deres internationale skønhedskonkurrence – med alt betalt.

Du kan læse meget mere om castingen og Queen Of Scandinavia på hjemmesiden her – www.queenofscandinavia.dk

Jeg er selv med ude til alle castings, og glæder mig til at møde alle de smukke, modige, danske piger!

// Josephine

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer