MISS DENMARK RAMT AF BLACKOUT

Smukke Yasmina repræsentere lige nu Danmark ved den internationale model- og skønhedskonkurrence Top Model Of The World. Desværre fik hun i går et blackout og besvimede mens hun sad sammen med Miss Sverige i lobbyen efter aftensmad. Det betød at hun i dag måtte blive på værelset for at slappe af, omens de andre piger var på konkurrencens første photoshoot. Rigtig ærgerligt.

Heldigvis har Yasmina det bedre i dag og hun er klar til igen at kæmpe for fører det danske flag til tops. Konkurrencen afholdes i Egypten, hvor Yasmina lige nu bor på et luksushotel og deler værelse med Miss Sverige. En skøn pige, som jeg selv delte værelse med dengang jeg repræsenterede Danmark ved Miss Exclusive Of The World.

Yasmina fortæller at pigerne allerede har oplevet rigtig meget, og at hun hygger sig meget med de andre piger. Hun er meget postiv trods hendes ildebefindende, holder humøret højt, nyder alle oplevelserne og ser frem til det store finaleshow!

Husk at vi ved finalen på Queen Of Scandinavia i år, bl.a. skal kårer den pige der skal repræsentere Danmark ved Top Model Of The World næste år! Sidste chance for at komme til casting er i denne weekend hvor vi lørdag caster i Rosengårdcentret i Odense og søndag besøger Kolding Storcenter. Tilmeld dig via tilmeld@queenofscandinavia.dk

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer