Min weekend i billeder

Den her weekenden har jeg ikke bare været tilbage i København, jeg har VIRKELIG været tilbage i København 😉 I fredags vandrede jeg rundt i indre by i 7,5 time, for at ordne ting og købe gaver. Så jeg fik virkelig set og nydt byen.

Jeg var også forbi Christiania sammen med min studieveninde, for at lave et radioindslag! Vi fandt en rigtig spændende historie!

Jeg var fuldstændig færdig, da jeg kom hjem, og fredag aften blev derfor brugt med et godt glas vin, lidt lækker mad og ellers ret tidligt i sent.

Lørdag morgen stod den så på familiefødseladag hos min moster og kusine med en lækker brunch. Eftermiddagen gik med en gåtur om søerne. Vejret var jo fuldstændig fantastik!

Lørdag aften skulle jeg til fødselsdag hos to af mine bedste veninder. Carla og Izabell. Den startede med en virkelig lækker middag i privaten og fortsatte med højt humør, på vores yndlings natklub Sunday, hvor jeg ikke havde været i 100 år, så det var skide sjovt at være tilbage 😉

Lørdag nat sov jeg hos Izabell så jeg kunne være med til at fejre hende på selve dagen også 😉 Der blev chillet, hygget, plejet tømmermænd og spist lidt god mad.

Så efter en helt fantastisk weekend i København, er jeg nu klar til at gå igennem en hektisk uge med “news week” projekt på studiet, inden efterårsferien venter lige om hjørnet!

// Josephine

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

Related posts