MIN SANKT HANS I BILLEDER // SOMMERIDYL OG HJEMMELAVET MOULES FRITES

Posted i: PERSONAL / MY OPINION

Den værste mandag er den, der kommer lige efter en eventyrlig weekend. Derfor var mit humør heller ikke imponerende højt i går. Det var ret anti-klimaks, at være alene tilbage i lejligheden og skulle arbejde efter en hel weekend i sommerhus, hvor Andreas og jeg har nydt naturen og havet, har spist vildt lækker mad og været helt oppe og køre over de rigelige mængder sol, der blev kastet ned på os.

Da jeg sad i Vietnam og tænkte mig hjem mod Danmark, så var det altid sommeridyl og solskin i Rørvig, som der trak mest i mig. Heldigvis er det lige så fantastisk i virkeligheden som det dengang var i tankerne.

I løbet af weekenden fik vi både vores stand-up-paddle i havet og 'sejlet' en lang tur, vi fik spillet minigolf, 500 og petanque og så fik vi nydt et par gode podcasts sammen, fra hver vores liggestol. For mig var det her den ultimative weekend - og måske nød jeg den endnu mere, fordi jeg ved at der bliver fuld fart over feltet i den kommende weekend? :)

Jeg håber, at du også har nydt weekenden - og at du, derfor er ladet helt op og klar til fodboldkamp i eftermidag? ;-) GO' DANMARK!

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

mohamade
mohamade,
mohamade
mohamade,
💖💖💖
nouw.com/mohamade

Related posts