Min inspiration på Instagram

Der gik rigtig lang tid før jeg kom med på instagrambølgen. Jeg tror faktisk jeg var den sidste af mine veninder og synes i lang tid at det var noget underligt uundværligt noget. Men til sidst måtte jeg overgive mig og prøve at oprette en profil. I dag er jeg nærmest blevet afhængig og tjekker vel nok instagram 10-20 gange om dagen. Jeg elsker kombinationen af at få en masse inspiration til mad, mode og fitness samtidig med at jeg kan følge med i hvad mine veninder går og laver helt der ovre på den anden side af broen, i København 😉

I dag har jeg fundet tre tre instagram profiler frem som jeg synes I skal tage et kig på!

@MariaDamJensby
Maria er en af Danmarks absolut uundgåelige modebloggere. Hun er indehaver af bloggen FashionVictim.dk og lige så lækker som hendes blog er lige så inspirernede er hendes instagram profil. Maria lader dig komme med en tur ind i hendes hverdag. Hun deler alt fra outfitbilleder, lækker mad og billeder fra de fashionable arrangementer hun deltager. Det første billede her er bl.a. taget til Elle Style Awards tidligere på året. Udover at være super inspirerende er Maria en skøn pige der altid når jeg møder hende stråler af glæde og overskud. Helt klart en profil der er hver at følge!

@NightyDrunkLovers
Endnu en instagramprofil som jeg følger intenst er Nightydrunklovers. Der vrimler med lækre billeder der sætter drømmene igang og samtidig inspirere. Se et par af de lækre billeder her.

 

@HamsaYassinDk
30.000 følgere. Intet mindre end 30.000 personer følger den unge herre bag instagramprofilen HamsaYassinDk – og det er der en god grund til. Hamsa er så sød, positiv og venlig og det kommer til udtryk på hans instagramprofil. Han følges primært af unge piger der får inspiration til alt fra hvordan de får bedre selvtillid og booster deres selvværd til alt omkring makeup, beautyprodukter og sund mad! Hamsa har også en meget populær blog som også er en del af Selected Bloggers. Tjek hans blog ud her.

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

Related posts