MIDDAG PÅ BASALT

Godmorgen fra sengen og verdens blødeste sengetøj på Hotel Bella Sky! Andreas og jeg er jo checket ind på hotellet her i weekenden for at slappe af og nyde hinandens selskab igen efter 3,5 uge hver for sig.

Vi ankom i går og efter nogle timer i spaen satte vi os til rette på Restaurant BASALT, der ligger på Hotel Bella Sky.

Restauranten er super hyggeligt indrettet og med frit udsyn til køkkenet. Vi startede med at få serveret det lækreste surdejsbrød - brød er klart en af mine guilty pleasures, og jeg ELSKER, når restauranter sørger for allerede ved brødets ankomst at gå all in på kvalitet og smag!

Derefter fik vi serveret en snack bestående af pork ribs. En lidt utraditionel snack tænkte jeg først, men de smagte fantastisk og havde super meget saft og kraft.

Herefter fik vi serveret en røget laks, oksemørbrad en speciel is lavet på skrællerne fra et græskar og til sidst den vildeste dessert - en æblegrød med crumble og kardemommeis. Både mig der sjældent er specielt begejstret for dessert, og Andreas der er det største dessert-øre blev enige om, at det var den bedste dessert, vi har fået længe. Åh den var god!

Betjeningen på restauranten var super afslappet og behagelig - og også enormt personlig. Ved flere af retterne kom kokken selv ud og præsenterede, hvad det var, vi skulle til at spise, og det var tydeligt at mærke passionen og den kærlighed, der var blevet lagt i at lave lige præcis de her retter til os. På en totalt afslappet og usnobbet måde fik vi først en introduktion af ideen bag retten, ingredienserne og så kokkens personlige mening om, hvorfor lige det her spillede. Det synes jeg var virkelig sjovt at opleve - og det bliver også mere interessant at smage på maden, når man oplever en kok være så energisk og passioneret, omkring det man har på tallerkenen.

Uanset om man er gæst på hotellet eller kommer udefra for en enkelt middag, så kan jeg virkelig anbefale en middag på BASALT. Super lækkert sted, virkelig god betjening og vildt god mad!

Nu vil jeg - som jo stadig er lidt ramt af jetlag - snart forsøge at vække Andreas ved siden af mig, så vi kan komme ned og nyde endnu mere god mad i hotellets morgensmadsbuffet ;-)

God dag!

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer