Lider du af høfeber? Sådan slipper du af med det..

Posted i: LIFESTYLE

Der er utroligt mange danskere, der lider af høfeber og som i forår og sommerperioden, kan have virkelig svært ved at nyde de lyse dage, fordi høfeberen får det til at kø i både ører, næse og hals. Jeg er en af dem, og jeg synes at sommeren i år har været en af de værste jeg har oplevet mht. til høfeber og kløe i både gane, ører, næste og øjne.

Min øgede irritation over pollenallergi gjorde, at jeg I år begyndte at undersøge markedet efter midler der kunne afhjælpe al den kløe. Der faldt jeg over Rhinix som har skabt et filter, som skal hjælpe dig i kampen mod din høfeber.

Rhinix er et lille filter, som du placere i næsten og som sikre at pollen derved ikke kan komme ind. På den måde vil du opleve, at du ikke bliver nær så påvirket af det gule støv. Du kan lige nu få en prøvepakke til kun 49 kr inkl. fragt

På mig har det virkelig hjulpet. Jeg mærker næsten ikke min høfeber længere, og det lille filter i næsten genere mig heller ikke. Man hverken føler det eller ser det. Så det her er altså rigtig godt nyt til alle os med høfeber!

// Josephine

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

Related posts