KONKURRENCE: VIND LUKSUS HÅRPLEJE OG KOSTTILSKUD FRA NEW NORDIC

Posted i: GIVEAWAY

Jeg har sat gang i en konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde det prisbelønnede 'Hair Volume' kosttilskud fra New Nordic! (Kosttilskudet vand Danish Beauty Awards sidste år i kategorien "Inner Beauty".) Ikke nok med det, så har du også mulighed for at vinde deres nyeste skud på beauty-stammen, nemlig en shampoo, conditioner og shine serum. Det er altså den helt komplette hårpleje-pakke, som du nu har mulighed for at vinde!

Hair Volume kosttilskudet fra New Nordic har jeg selv taget i et årstid, og er virkelig glad for det. Jeg tror meget på hele beauty-from-within tilgangen, hvor det handler om at spise nogle af de ting, som kroppen har brug for, for at få det ydre til at stråle. Derfor er jeg bl.a også fast forbruger af deres kollagen tabletter til huden.

Anyway.. Jeg synes, at det var på tide at forkæle mine følgere med lidt luksus, som man kan nyde der hjemme, her under corona, hvor de fleste af netop holder os mere hjemme end normalt. For at deltage i konkurrencen om den samlede pakke, der har en værdi på over 1000 kr, skal du:

1. Følge @josephinehelbrandt på Instagram.

2. Like billedet af konkurrencen på min profil

3. Gerne tagge tre veninder, som du mener også bør deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes i aften - mandag d. 11 maj! Held og lykke :-)

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

Jane
,
Nøj det ville være fedt at blive forkælet med
Jane
,
Nøj det vil jeg elske at blive forkælet med
JosephineHelbrandt
JosephineHelbrandt,
Konkurrecen er desværre allerede slut 😊 Du må være med næste gang!
nouw.com/josephinehelbrandt