KONKURRENCE: VIND JULEKALENDER FRA THE BODY SHOP

Posted i: GIVEAWAY

Åh hvor jeg dog glæder mig til December! En fantastisk måned, fuld af gode undskyldninger for at gøre lidt ekstra ud af hyggen, pynte op i mørket og forkæle sine nærmeste. Jeg glæder mig også helt vildt til, at skulle lege julemand i hele 24 dage, når jeg her på bloggen igen i år åbner op for min helt store pakkekalender, hvor I hver dag fra d. 1 december og hele vejen til juleaften, har mulighed for at vinde et hav af virkelig lækre præmier. Til sammen er der faktisk for mere end 50.000 kr!

Men.. Jeg har også en pakke til jer, som jeg synes, er meget sjovere, at udlodde nu, lidt inden vi rammer december. Det er den her virkelig fine julekalender fra The Body Shop med 24 små gaver, der er fyldt med de lækreste sager, du kan pleje dig selv med! I år er julekalenderen lavet i samarbejde med Plan International, der hjælper med at uddanne unge kvinder til en bedre fremtid i udviklingslandende.

Rent faktisk kan du ved at shoppe i The Body Shop i November og December, være med til at støtte det gode formål. The Body Shop arbejder for at kunne samle 2 millioner kroner ind til det gode formål.

For at deltage i konkurrencen om den lækre julekalender - der hverken sætter sig på sidebenene eller giver dårlig samvittighed skal du:

1. Følge min profil på Instagram @josephinehelbrandt
2. Like det billede, som jeg netop har lagt op af kalenderen på IG.
3. Skriv en kommentar til billedet og tagge tre veninder, som du også mener bør deltage i konkurrencen.

Jeg trækker en tilfældig vinder på mandag d. 25 november. Vinderen offentligøres på min Instagram.

Jeg håber, at I vi nyde min lille opvarmning her, inden vi skyder hele gildet i gang for alvor den 1 december.
Held og lykke! :-)

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer