KONKURRENCE: VIND ET SÆT EYELASH EXTENSIONS

Posted i: GIVEAWAY

Der er ingen skønhedsbehandling, jeg sætter større pris på end mine eyelash extensions. At kunne træde ud af sengen hver morgen og vide at mine vipper sidder on point, og jeg derfor hverken behøver mascara eller anden makeup, før jeg føler mig parat til at gå ud i verden, dét er genialt!

Min store begejstring for ekstra påsatte øjenvipper er altoverskyggende i en beauty-sammenhæng. Igennem de sidste 10 år har jeg løbende, og stort set uden pauser, fået tilføjet ekstra længe og fylde til mine vipper, og i de få pauser jeg har haft, er jeg kun blevet endnu mere bekræftet i, hvor dejlig nem min hverdag bliver med de fyldige bambi-vipper.

Når man får lavet eyelash extensions, er det selvfølgelig altafgørende, at man får det lavet et ordenligt sted. De fleste har hørt skrækhistorier om, at man mister sine egne vipper, men det er absolut ikke tilfældet, hvis man bliver behandlet af en professionel. Mine vipper har det faktisk bedst, når jeg får sat extensions på, for så slipper de for, at jeg dagligt smører dem ind i mascara, og gnider det af igen hver aften.

Lige nu har du mulighed for at vinde et sæt helt nye eyelash extensions, hos Anastasia som har lavet mine vipper igennem det seneste år. Det var også hende, som jeg overlod mine vipper til op til vores bryllup. Hun ved virkelig, hvad hun laver! Den heldige vinder af konkurrencen kan selv vælge, om hun vil have et sæt single lashes eller volume lashes. Har du aldrig prøvet at få lavet eyelash extensions før, så kan du tage en snak med Anastasia, om hvor meget du ønsker at få af længe og fylde på dine vipper, og så kan hun guide dig til, hvad der er det rigtige valg for dig. Ofte er single lashes en god ide, første gang man prøver det. Jeg har selv volume lashes nu, men har haft single lashes i 9 ud af de 10 år jeg har fået lavet vipper.

For at deltage i konkurrencen skal du:

1. Følge Esthetique_copenhagen på Instagram.

2. Like det billede de har lagt op til konkurrencen på deres Instagram. (Klik her.)

3. Og gerne tagge tre veninder under billedet, som du også mener bør deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes på mandag d. 18 maj! Held og lykke :-)

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer