KONKURRENCE: Vind Beauty-kosttilskud fra New Nordic.

Tak for jeres søde modtagelse af min pakkekalender i går! Jeg er glad for, alle jeres søde tilkendegivelser ☺️ Bag låge nummer to gemmer sig tre produkter fra New Nordic. Én nyhed og to produkter som jeg selv har været flittig bruger af de sidste par år.

New Nordic er et prisvindende dansk “Beauty from within” brand, men som noget nyt er de også begyndt at producere cremer og hårpleje, der kan supplere deres kosttilskud, som arbejder indefra. På den måde kan man nu bruge New Nordics produkter til at opnå synlige forbedringer på hår og hud både ude- og indefra.

De tre produkter som du finder bag dagens pakkekalenderlåge er først deres Skin Collagen Filler tabletter, der giver en smukkere hud med en finere struktur og minimere fine linjer og rynker. Derudover får du deres prisvindende Hair Volume tabletter, der styrker håret indefra lg bidrager til et sundere, stærkere og dermed også længere hår. Til sidst kan den heldige vinder glæde sig til at prøve deres nye Anti Age creme, der arbejder for at forbedre hudens udstråling og minimere alderstegn i huden.

For at deltage i konkurrencen skal du:

1. Følge @josephinhelbrandt på Instagram

2. Like billedet af produkterne på Instagram.

3. Skrive en kommentar og gerne tagge tre veninder, som du også mener bør deltage i konkurrencen.

Alle vindere af de 24 konkurrencer trækkes den 31/12 og får direkte besked.

Held og lykke :-)

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,

Vilken otroligt fin bild, blri riktigt sugen på att beställa hem 😊

nouw.com/seagullcrying

Related posts