KLAR TIL EN MÅNED I BIKINI

HUNKEMOLLER
Hunkemoller
Hunkemoller
Hunkemoller
Hunkemoller
Hunkemoller

Jeg kan slet ikke vente! På mandag rejser Andreas og jeg på bryllupsrejse i en hel måned, og jeg glæder mig til at skulle leve i min bikini! Det har jeg ikke gjort i så lang tid af gangen, siden vi boede i Vietnam, og det bliver fortryllende igen at kunne stå op og nyde sol, saltvand og palmer uden bekymringer i hele fire uger!

Først går turen til Panama og senere rejser vi videre ind i Costa Rica, inden vi vender retur til Panama og flyver retur til København derfra. Jeg har brugt virkelig lang tid på at planlægge turen, så nu glæder jeg mig helt vildt til at komme afsted. Husk at I kan følge med på Instagram løbende :-)

Jeg har naturligvis opgraderet min badetøjsgarderobe til turen, og igen igen er det Hunkemöller er ender med at levere det jeg drømmer om. De laver simpelthen de fineste styles og i god kvalitet.

Jeg synes, at jeg manglede en simpel og ensfarvet bikini, og ovenfor har jeg samlet nogle af dem, som jeg havde kig på til turen. Det kan være ret svært at finde en god bikini på den her årstid, hvor det ikke er badetøjet der fylder mest i butikkerne, men Hunkemöller sørger for at holde mig ferieklar hele året ;-)

Du kan selv tjekke hele deres sortiment ud på Hunkemöllers hjemmeside.

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer