JEG STARTER NYT FORLØB: PERMANENT HÅRFJERNING

Posted i: BEAUTY

Så sker det endelig! Jeg skal have fjernet mine hår på benene og i bikinilinjen permanent. Nogle af jer kan måske huske, at jeg gik i gang med nogle laserbehandlinger, der skulle fjerne mine hår permanent, men som jeg ikke nåede at gøre færdige, fordi vi flyttede til Vietnam. Siden vi er kommet hjem har jeg ikke fået genoptaget behandlingerne - bl.a. fordi jeg har ville udskyde den smerte, som er forbundet med laserbehandlingere. Derfor blev jeg også noget overrasket, da min veninde fortalte mig, at hun havde startet en behandling af permanent hårfjerning, som slet ikke gjorde ondt. I mine ører lød det næsten for godt til at være sandt.

Det viser sig, at hun har fundet en klinik - Skønhedsklinikken Colombine, der fjerner hår permanent uden brug af laser, men i stedet med lys. Selvom min veninde endnu ikke er færdig med sit behandlingsforløb, så kan hun allerede begynde at se, at færre og færre hår dukker frem, og hele hendes oplevelse, gjorde mig hooked på få fjernet mine hår én gang for alle.

Nu har jeg selv undersøgt sagen lidt nærmere, og den nye teknologi hedder SHR, og er det seneste indenfor permanent hårfjerning. SHR er en skånsom behandling, hvor man undgår smerte. Derudover har reglen for de klassiske laserbehandlinger altid været, at de kun virkede, hvis man havde helt lys hud og meget mørke hår. Den nye metode med SHR kan både fjerne finere, lysere og røde hår.

Tanken om smertefri permanent hårfjerning var så tillokkende, at jeg selv har taget kontakt til skønhedsklinikken Colombine, som min veninde anbefalede, og nu har vi på min opfordring indgået et samarbejde. Det betyder, at jeg kommer til at dele mine oplevelser med behandlingerne med jer både her og på min Instagramprofil. Aftalen er, at jeg skal være fuldstændig ærlig, og ender det med, ikke at give det ønskede resultat, så får i besked! Omvendt får I også lov at opleve en lykkelig Josephine, hvis det virkelig kan lade sig gøre, at fjerne mine hår permanent uden smerte!

Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme i gang! - og til at fortælle jer mere om hele forløbet.

Er du allerede nu blevet nysgerrig på behandlingerne, så kan du læse mere om SHR og Colomine - her.

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer