IZIPIZI LIFE

Posted i: FASHION

Sikken en dag! Har I set med på snapchat? I dag har vi været nede på den mest fantastiske stand her på Phu Quoc Island. Min kamerarulle er fyldt med billeder, og jeg glæder mig til at få set dem igennem og vist dem til jer her på bloggen. Vi startede dog dagen på en knap så yndig location, da vi besøgte en tidligere fangelejer fra Vietnamkrigen og fik set, hvordan fangerne i høj grad blev udsat for den mest forfærdelige tortur. Det er vildt at tænke på, at det har fundet sted her for bare 50 år siden.

En kontrastfyldt men fantastisk dag. Vi får virkelig nydt vores lille ferie, varmen og havet, men vi glæder os også til at komme hjem til Ho Chi Minh City på fredag og få nøglerne til vores lejlighed. Det bliver så spændende at skulle til at opbygge en ny hverdag, og finde ud af hvordan vi skal bruge tiden.

Billederne ovenfor, er taget nogle dage inden vi rejste til Phu Quoc. Jeg har mine øreringe på fra East Copenhagen, som jeg er blevet virkelig glad for. Jeg synes, at de er virkelig fine, uden at det bliver alt for yndigt. Jeg er vild med den lille detalje at den lille kæde, der går ned fra øret sidder bagpå øreflippen, mens de fine sten sidder foran. Solbrillerne er fra Izipizi, og dem har jeg på hver dag her nede. Solen er simpelthen så skarp, og det er de bedste solbriller jeg har til at tage det hårde lys - og så gør det jo heller ikke noget, at de ser super cool ud og passer til de fleste outfits. :)

// Josephine

Følg min blog på
Facebook her
Bloglovin her
Instagram her
Snapchat: Jhelbrandt

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer