INSPIRATION TIL ÅRETS SWIMWEAR

Posted i: FASHION
Bikini
Badedragt
Bikini
Badedragt
Bikini
Badedragt

Det kan godt være, at meget tyder på at sommerferien skal afholdes i Danmark år, men det betyder ikke, at man skal gå på kompromis med badetøjsgarderoben! ;-) Når jeg skal finde nyt badetøj, så starter jeg altid min søgen hos Hunkemöller. Primært fordi jeg synes, de laver nogle virkelig fine styles i gode kvaliteter, men også fordi deres prisniveau er så pænt, at man faktisk har råd til at smide penge efter et nyt swimwear-outfit når en ny ferie venter forude.

Igen i år er jeg helt pjattet med farver og detaljer, som jeg fornemmer er lidt 70'er inspireret. Både deres badedragter og bikinier er virkelig fine, og særligt den hvide badedragt og den orange bikini, kan jeg så godt se mig selv i til sommer! Min erfaring med Hunkemöllers badetøj er, at det sidder virkelig pænt på kroppen, støtter de rigtige steder, og så strammer det absolut heller ikke de forkerte steder. Netop pasform er ekstremt vigtigt, når man er på jagt efter det næste beach-outfit ;-)

Nedenfor har jeg samlet nogle billeder fra ferier, hvor jeg har nydt at have mine bikinier fra Hunkemöller på.

Hvis du selv har lyst til at tjekke deres sortiment ud, så er alle butikkerne åbne igen efter corona, men du kan også shoppe online lige her: Hunkemöller.

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer