I CORONAISOLATION

Posted i: PERSONAL / MY OPINION

Jeg synes, at vi har passer sådan på. Været mere forsigtige end de fleste. Derfor føles det også virkelig urimeligt, at det nu er Andreas og jeg, som er havnet i coronaisolation.

Sidste lørdag sad Andres og jeg hos mine forældre og spillede spil, da der pludselig tikkede en sms ind til Andreas. Hans nærmeste kollega var blevet testet positiv for corona. Stemningen faldt markant, og vi måtte alle sammen afbryde lørdagshyggen, for i stedet at køre til Kastrup, hvor vi kunne blive testet uden tidsbestilling. Det hele kom pludselig alt for tæt på!

Efter test kørte Andreas og jeg direkte mod Rørvig og sommerhus. Vi har lejet vores lejlighed i (snak om dårlig timing?) og da jeg havde været syg en lille uges tid, og A havde været tæt med sin kollega, synes vi ikke, at det gav mening at blive længere end højst nødvendigt sammen med mine forældre.

I sommerhuset sov vi hver for sig, uden godnatkys og og med afstand - det havde vi heldigvis gjort hele ugen, fordi at jeg ironisk nok, ikke ønskede at smitte Andreas med min sygdom. Vi tager alle forholdsreglerne, selvom vi har svært ved at begribe situationen.

Mandag morgen kommer årets mest nedslående nyhed så. Andreas er testet positiv.

Jeg har ikke lyst til at blive i sommerhuset sammen med ham, og ubevist stresser det mig helt vildt, at jeg hele tiden er bekymret for at rører ved noget, som Andreas har rørt ved. Derfor falder der også nogenlunde ro på, da jeg får lov til at låne min fasters sommerhus, der ligger kun 5 minutter væk.

Her har jeg nu siddet i snart en uge, og selvom jeg trøster mig ved, at mine forældre er blevet testet negative, og at Andreas kke har fået symptomer, så synes jeg, at det er virkelig uhyggeligt at gå og vente på mit eget testsvar.

Det er uhyggeligt fordi ingen endnu ved, hvad coronavirus kan betyde på sigt. Det er uhyggeligt fordi, jeg troede at man kunne undgå den her situation, ved at passe på, og det er uhyggeligt, at Andreas ingen symptomer har - og at det dermed er sandsynligt, at rigtig mange andre også render rundt med den smitsomme virus i kroppen, uden at vide det.

Jeg får formegentlig svar på min test her i weekenden. Jeg håber (selvfølgelig), at den er negativ.

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

rejseguideafguld
rejseguideafguld,
Det lyder vildt ubehagelig. Har også selv været i hjemmeisolation siden torsdag, fordi jeg afventer svar. Og har også selv været syg med alle symptomer 😷 god bedring!
nouw.com/rejseguideafguld
JosephineHelbrandt
JosephineHelbrandt,
Åh nej! Håber du går fri og kan holde isolationen ud! Rigtig god bedring <3
nouw.com/josephinehelbrandt
KerinTobanelli
KerinTobanelli,
Det lyder ikke sjovt! Men man kan sige at han alligevel "heldigvis" har været heldig ikke at have fået nogle symptomer på det. Og så må man håbe at det falder til ro igen! Håber på et godt svar til dig med corona <3 Stort knus
nouw.com/kerintobanelli
JosephineHelbrandt
JosephineHelbrandt,
Ja vi er glade for, at det trods alt er uden symptomer. 1000 tak <3
nouw.com/josephinehelbrandt