HVORDAN VILLE DU REAGERE I DEN HER SITUATION?

Posted i: TRAVEL

Ville du også være imødekommende, se lyst på fremtiden og smile til alle på din vej, hvis en tredjedel af den danske befolkning lige var blevet slagtet, af en anden gruppe danskere, der mente det mente tiden var kommet til en udrensning?

Det lyder som en voldsom film, men i Cambodia er det virkelighed. Efter 10 dage i det Sydasiatiske land, må jeg simpelthen ligge mig flat ned, ja nærmest bøje mig i støvet for den Cambodjanske befolkning. Sjældent har jeg mødt så positive mennesker, der på trods af en uhyggelig fortid, der ikke ligger mange år tilbage, stadig formår at tro på fremtiden.

Jeg har så mange spændende historier med hjem fra Cambodia, som jeg glæder mig til at fortælle jer her på bloggen. Jeg spreder dem lidt ud over de næste par uger, så der ikke går ren rejseblog i den, men jeg lover at det bliver smukt, trist, spændende og motiverende. Jeg har både en håndfuld rejsetips og restaurant anbefalinger, men jeg har også nogle rørende personlige fortællinger, fra mennesker jeg har mødt undervejs.

Billederne i dette indlæg tog jeg i Siem Reap, hvor vi startede vores ferie. En sindssygt smuk by, som indeholder meget mere end det berømte Angkor Wat, og som du absolut ikke må misse, hvis du besøger Cambodia.

Stay tuned! ;-)

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

JohannePi
JohannePi,

Hold nu op hvor er det skønt med lidt wake-up call her ! og akkompagneret af utroligt fine billeder <33 Jeg glæder mig til flere indlæg..

nouw.com/johannepi
JosephineHelbrandt
JosephineHelbrandt,
Helt vildt - man får sat sin egen verden lidt i perspektiv, og det tror jeg er ret sundt engang i mellem 😊
nouw.com/josephinehelbrandt
juliehauritz
juliehauritz,
Glæder mig til at læse mere!
nouw.com/juliehauritz
julieduponts
julieduponts,

Det er virkelig misundelsesværdigt at det folk stadig holder sammen - jeg glæder mig lige som de andre til at læse mere!

nouw.com/julieduponts
JosephineHelbrandt
JosephineHelbrandt,
Meget! Det kan vi andre lære lidt af 😊
nouw.com/josephinehelbrandt
CindySchou
CindySchou,
Glæder mig til at høre mere <3
nouw.com/cindyschou